Hogy tudok pénzt keresni a lapommmal?
Van egy weblapom, amit naponta 200an néznek meg kb.
Szeretnék ezzel pénzt keresni.
Mit csináljak?
Mi az az adsense, jó?
Vagy hirdetések?
Köszi.
hirdetésekhez komoly hirdetőket kéne felhajtani, akik 200-as napi forgalom mellett (egyedi ip?) max kiröhögnek. anno egy lapon voltam szerkesztő, nagyságrendekkel nagyobb forgalom mellett se volt könnyű cégeket találni.
googli hírdetések meg nem igazán fizetnek jól... ennyi látogatással minimális pénzre számíthatsz belőle. jó esetben havi 1-2k ra számíthatnál max...
15 vagyok, jó az nekem.:P
De azt vettem észre, hogy nőtt, most egy hónap alatt 150-ről felment sokat.
Én is csak pár forintra gondoltam.
Nem ebből akarok megélni.
csak kezdésnek kipróbálnék egy ilyet.
10.000 egyedi látogató alatt nem keresel semmit.
Nekem napi 1.000 felett van, mégsem keresek sokat.
megtudhatnám, hogy nagyságrendilg mennyit?
5000nél több
10000nél több
20000nál több
csak így, nem kell pontosan.:P
(Ja persze / hó.)
Mi a témaköre az oldalnak, ha publikus?
Egyébként én is javaslom a google hirdetéseket. A szabályzatnak megfelelően kihelyezed őket aztán meglátod. Ha kifizethető akkor a csekket be tudod váltani, de azt hiszem már számlára is utalnak. 60 euro környékén fizetnek akármennyi idő alatt éred el. A saját lapodon lévő hirdertésekre ne kattints, mert kitiltanak. Erre figyelj. Jobb ötletem nincs, egyenlőre.
Esetleg automatikus bannercsere rendszerrel tudok segíteni reklámban. Ha van normál méretű bannered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!