Kivel csináltassak honlapot?
Figyelt kérdés
Egy olyan honlapot szeretnék, amire feltudnám tölteni a videóimat, mivel a Youtube-csatornámat már többször megszüntették.
Nehéz ilyet csinálni? Vagy drágán készítenek ilyet?
2011. jún. 19. 11:11
1/8 anonim válasza:
Nem annyira nehéz... és nem is annyira drága megcsinálni...
Viszont az üzemeltetése az nagyon drága..
2/8 A kérdező kommentje:
Miért drága?
2011. jún. 19. 14:27
3/8 anonim válasza:
video feltoltéshez nagy tarhely kell és a szerverbérlésnél ez hatarozza meg az arat. évi 3000-tol havi 10000-ig lehet szervereket bérelni, de te csak videokat akarsz feltolteni, akk érdemesebb youtube-rol kideriteni, h miért szuntet meg, vagy keresni masik videofeltolto oldalt.
5/8 anonim válasza:
Én elkészítem neked 30e Ft-ért. Ha gondolod innen tudsz írni.
7/8 anonim válasza:
30ezerért? A szomszéd Pistikék... :P
Kérdező, olcsó húsnak híg a leve.... 50ezer alatt nem kapsz normális honlapot, csak annak látszót. Csak olyannal csináltass,akinek már komoly referenciái is vannak.
Ha meg törlik a youtube csatornádat, akkor töltsd fel más videómegosztókra a dolgokat. A tárhelybérlés a komolyabb pénz, a videók sok helyet foglalnak és ha nincs belőle hasznod, felesleges honlapot csináltatnod :)
8/8 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, de még mindig fent áll az ajánlat... 29 900
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!