egész kis pofás!
nekem ugyan túl nagy minden, és így kevés az infó egy oldalon, de lehet, hogy ez a trendi
de mindenhol nem győzöm elégszer hangsúlyozni: keresőoptimalizálás. ha már wordpress-t használsz, legalább az erősségeit (SEO) használd ki!
nekem is tetszik az oldal és jó gyors is
szerintem is nagyok a dolgokpl:
amikor megnyitom az oldalt akkor ott van egy flash azon a gombok túl nagyok és jobb oldalt az fb bejelentkezés is nagy szerintem
és ott felül az a marquee vagy nem tom mivel csináltad annak meg minek vannak ilyes pause balra jobbra.. gombok szerintem fölödleges
amúgy ha érdekel: www.icybaby.atw.hu középen van egy marquee és alntről felfele megy (ezt csak látványosság miatt mondom ha érdekel ;) ) és ez az oldal ismimé szerintetek mien lett? én csinátam a színt ne nézzétek szerintem :DD
ehez az oldalhoz nem tudtok valami jó hátteret javasolni? :)
http:/www.wideparty.com
Amúgy a zene is nagyon cool, a lejátszó stílusos, a menü is minden. Szerintem nagyon jó munkát végzett aki csinálta, talán még a feedback iconokat dobnám fel, hogy szürke háttér, és fekete F betű a facebooknál, ami felé viszed az egeret megcseréli a színeket. Vagy színesből fekete fehérbe, onmouseover;onmouseout javascriptel. :)
Üdv: Ádám 15:49 is én voltam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!