Ajánljanátok jó, ingyenes, weblapkészítő oldalakat, és segítetetek HTML kódokban?
Végül is az a lényeg,hogy olyan oldal legyen,ami ingyen van,nem kel hozzá letölteni semmit,lehessen HTML kódokat is berakni és lehessen rá regisztrálni(a tagoknak).
Vagy esetleg tudtok segíteni HTML kódokban?Mert én nem igazán értem őket,csak a nagyon alapokat!Az lenne a fő dolog,hogy van-e olyan HTML kód,amit ha berakok,lehet az oldalra regisztrálni.....
Illetve,tudnátok-e adni OpenID-re HTML kódot?Pl.úgy gondolom ezt,hogy egy általam létrehozott fórumba ha regisztrálnak (pl. a fórum URL-je: www.XY.forumx.hu) akkor ugyanazzal a bejelentkezési adatokkal,regisztráció nélkül be tudjanak lépni az oldalra?Vagy nem lehet ilyet?
Légyszi segítsetek,mert nem nagyon értek ehhez!
Válaszotokat előre is köszi!
Te most rövöden olyan kértél amit magadtól egyelőre nem tudsz megcsinálni, pár éven belül ha neki fogsz a programozás tanulásának.
Vagy megkérsz(megfizetsz) valakit hogy ezt csinálja meg neked, de gondolom nem áldoznál egy fillért sem erre.
Ne várd hogy más akár egy button-t is megformázzon neked..
Én csak azt tudom ajánlani hogy nézz utána a CMS -eknek, ott tudsz ilyet. ami neked kell.
Sokra mentem a válaszoddal....Ja és a kommentelés szabályzatában benne van hogy ne offolj ,ahhoz képest te megtetted!
Ha nem érte meg hogy még ezt nem értem,de majd tanulni fogom,de egyszerűen nem bírom megérteni,te leüvöltöd a fejem!!
Legalább a kérdés első felére válaszoltál volna.....
És én azt kérdeztem,hogy valaki nem tud-e olyat,nem azt hogy valaki készítene-e olyat!Nagy a különbség!!!
Kérdező!
Az előző válaszolók igaza van. Olyat akarsz, amit nem olyan kis munka megoldani, és szimplán HTML-lel megoldhatatlan, mivel az csak leíró nyelv, és még CSS is jó lenne a stílushoz. Kell hozzá egy szerver oldali programozási nyelv (PHP, ASP) és MySQL lekérdező nyelv ismerete is.
Vagy ahogy már ajánlották, használhatsz CMS-t!
Itt egy kis segítség a HTML-hez:
Ha ezeket végigvetted, látni fogod, hogy HTML-lel nem fogsz semmi mást csinálni, csak a tartalmat megjeleníteni a kliens számítógépén.
Az alábbiakat kezdd el megtanulni kb. a felsorolás sorrendjében:
HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript (ezek a legfontosabbak)
Ezeket pedig jó, ha ismered:
Flash, ActionScript, XML, ASP
Itt pedig megtalálsz mindent egy helyen oktatóanyagok kíséretében, amire csak szükséged lehet:
Első vagyok.
Kedves kérdező, nem leüvöltöttem a fejed, csak tudom hogy már az ilyen kérdéseknek a vége KÉRÉS lesz...
És amúgy válaszoltam az egész kérdésedre, mivel tudom hogy nem fogod ugy sem megtanulni a webprogramozást, így ajánlottam a CMS-t, emlékezz csak.
"Én csak azt tudom ajánlani hogy nézz utána a CMS -eknek, ott tudsz ilyet. ami neked kell."
A CMS olyan "program" amelyekhez előre megírt kiegészítők vannak, mint pl. ami neked is kell, regisztrálási lehetőség, fórum, galériák stb.. rengeteg minden..
Joomla vagy Wordpress ami neked itt jó.
2.
Téged idézlek:
"Illetve,tudnátok-e adni OpenID-re HTML kódot?Pl.úgy gondolom ezt,hogy egy általam létrehozott fórumba ha regisztrálnak (pl. a fórum URL-je: www.XY.forumx.hu) akkor ugyanazzal a bejelentkezési adatokkal,regisztráció nélkül be tudjanak lépni az oldalra?Vagy nem lehet ilyet? "
És mi van ha tudnánk ilyent? Bemásolok egy 10 oldalas kódot, aztán meg mit csinálnál vele?
Jönne a következő téma/kérdés hogy hogyan kell csinálni?
Mit kell csinálni?
Miért nem müködik?
És a végén már lassan észreveszed hogy ez nem neked való és abba hagyod...
Ez így van, bár lehet fére ismerlek és komolyan gondolod, de nem úgy tünik a kérdésedből.
Mivel utána néztél volna már magadtól...
Félreismertél......
Ugyanis én szerkeszteni szeretnék az osztálytársam kistestvérének egy honlapot,mert ő az ebneveldén játszik és van 1 "falkája" aminek készítek 1 honlapot.És gyorsan kellet volna csak 1 OpenID ,és 1 regisztrálási lehetőség,semmi más,mert a többit megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!