Dobna valaki egy ilyen php kódot?
kellene egy olyan php fájl amin van egy form, egyetlen szövegbeviteli mezővel és egy submit gombal. ha beírok valamit a szövegmezőbe akkor amit beadtam az legyen a hivatkozása mondjuk a megjelenő "LINK" szónak. nem tudom így érthető e. esetleg miután rákattintottam a hivatkozásra azután visszairányíthatna a beviteli mezőhöz.
Leírom azt is h erre miért van szükségem... mert így tök hülyeségnek hangzik.
Több linkem van, de az oldal (úgy veszem észre) ha nincs referer, vagyis csak úgy beillesztem a címet a böngésző címsorába akkor hibával visszadob... nem tudom mi értelme van ennek, de ha hivatkozássá alakítom és a tárhelyemen kattolok az alkotott linkre akkor bejön az oldal.
Várom a segítségeket köszi.
if (isset($_GET['url'])) {
header('Location: '.$_GET['url']);
exit;
}
?>
<form .....
ide jön a form HTML kódja, ami ugyanerre a fájlra küldi a dolgokat GET-el, és a beviteli mező neve "url".
Ha ez nem menne, akkor ird át a header... sort erre:
echo "<a href='".$_GET['url']."'>LINK</a>";
köszönöm. mivel nem kaptam hamar választ így megcsináltam magamnak :DD csak kicsit utána kellett néznem :) de köszönöm a segítséged, amugy itt van amit írtam és így tökéletes is.
<html>
<body>
<form method="post" action="proba.php">
First Name:<input type="text" size="40" maxlength="500" name="link"><br />
<br>
<br>
<a href="<?php echo $_POST['link'];?>" target="_blank">LINKEM</a>
</body>
</html>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!