Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek az e-bola...

Mi a véleményetek az e-bola play-ről?

Figyelt kérdés

Szerintetek megbízható?

Jelenleg tesztelem, de véleményem szerint elég jó. Több kattintanak rá (azaz nézik meg), mint a szöveges hirdetésekre és talán jobban is fizet (bár ez a látogatottságtól függ ugye).

ebolaplay.com

2011. jún. 9. 16:31
 1/4 anonim válasza:
Én ma regisztráltam, most várom, hogy jóváhagyják a regisztrációm. Te mennyi pénzt kerestél vele eddig? Nem átverés? Nem tapasztaltál semmilyen visszaélést?
2011. júl. 2. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Összes nézettség *

184

Aktuális egyenleg *

6.74 EUR

(1,821.11 HUF**)

Nem tapasztaltam semmi gyanúsat. Elvileg az sem számít, hogy mennyire látogatott az oldalad. Tehát az összeg amit kapsz a megtekintésért, az fix (általában valamivel több mint 10 Ft), lényegtelen, hogy 100 vagy 100 000 látogatód van.

Annyi zavaró volt eddig, hogy egyszer talán egy hétig nem volt olyan videó, amit kitehettem volna.

2011. júl. 2. 19:28
 3/4 anonim válasza:
És csak egy közösségi oldaladon osztod meg?
2011. júl. 2. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy weboldalamra tettem ki, meg egy-kétszer facebook üzenőfalra.
2011. júl. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!