Miért nem jó a menü?
Figyelt kérdés
oldalam: [link]
feltöltöttem a html fájlokat a menüpontokra megcsináltam a hivatkozást is de mégis error nem tudom miért segítsetek
2011. jún. 8. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nekem nincs "error". Csak tök üres, csak a keret van meg.
2/4 A kérdező kommentje:
a főoldal nekem is bejön de ha mondjuk ráklikkelek az egyéb menüpontra akkor nem hoz be semmit error
2011. jún. 8. 19:14
3/4 anonim válasza:
Nekem sincsen error bár egykét tanács
ha nem akarsz vele baszódni akkor illeszd be a <head> -tag be : <center> és így minden középre kerül. És érdemes
css-t használni arra a hivatkozás : <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"> (és a file neve akkor legyen: style.css)
és akkor nem kell mindenhova odaírni a dolgokat
pl:
body{
background: #000;
}
a{
text-decoration: none;
}
.
.
.
4/4 compactegon válasza:
a head-be nem írunk ilyeneket....max. a body kezdőtag alá. ha meg css-ből hívod meg, akkor teljesen felesleges beírni a centert. (xhtml)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!