Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért zavarja be kép a felsoro...

Miért zavarja be kép a felsorolást?

Figyelt kérdés

HTML-ben csinálok egy oldalt, pontosabban azon belül egy cikket. Joomlás az oldal.

Annyi az egész, hogy van egy kép, amit balra igazítottam, és mellé akartam tenni négy sort felsorolásban kis körökkel jelölve. Csak valamiért ezek a kis körök a kép mögött kaptak mindig helyet, mert nem a felsorolás szimbólumait, hanem a sorok első betűjét igazította a kép mellé.

Próbáltam inline style-al margin-nal és padding-el is de nem ment. Mármint a dolog működött, ha nem volt kép, de amint be lett mellé téve a kép, már automatikusan a HTML a felsorolás sorainak első betűjét igazította a kép mellé, aminek hatására a kis körök a kép mögé kerültek.

Így most kénytelen voltam gondolatjelekkel megoldani.

Van erre valami megoldás, hogy kör szimbólumokkal megcsinált felsorolást tudjak csinálni a kép mellé?

Itt a konkrét oldal:

[link]

(felülről az első cikk)

2011. jún. 7. 21:42
 1/1 compactegon ***** válasza:

list-style-type: circle;

text-align: center; (vagy right ahogy jobban mutat)

float: right; (nem biztos, hogy kell)

2011. jún. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!