Hogyan kell feltölteni a honlap tartalmát? Bővebben lent.
Volna egy kérdésem, tudom, talán természetes, nekem mégsem.
Szóval, regisztráltam egy .tk domain nevet, valamint tárhelyet a webhost-on.
Vegyük alapnak a sajátnév.tk.-t Az odáig OK, hogy teszek fel hiperhivatkozásokat, amire kattintva megnyílik egy "aloldal", ami például sajátnév.tk/elsőoldal lesz, de ezt hogyan tudom megvalósítani? Úgy értem, a sajátnév.tk-n belül hogyan hozom létre a sajátnév.tk/elsőoldal-t, aztán a sajátnév.tk/másodikoldal... stb... stb... stb...-t??
Bocs, ha hülyén fogalmaztam, most ennyire futotta. :)
Hali neked egy honlapszerkesztő program kell ami az nvu
Miután letöltötted csinálj 1 kezdőlapot ami index.php néven kell ,hogy legyen.
Minden hivatkozásnak innen kell induljon az aloldalakra.
Hogyha nem index.php ként mented majd el az oldal nem fog működni.
Az aloldalak neve lehet akármi.
Sok sikert kívánok!
Végül én totl commanderel töltöm fel a weboldalra a dolgaimat ,ha valamit akarok mert lehet ftp vel kapcsolódni.(az ftp adatokat megadják regisztráláskor levélben.)
1. Az "sajatoldal.tk/elso_oldal" egy mappa és át kell irányítani.
2. A .tk címet le kell parkoltatnod azaz egy szerver névvel be kell rakni pl.: webhost.dns1.hu, webhost.dns2.hu
3. Figyeld ha mindegyik mappába külön rendszert raksz (/elso_oldal ;/masodik_oldal) külön MySQL adatbázist kell alakítani mindegyiknek. Ha HTML-t töltesz fel akkor nem :)
Huh, te aztán fejest ugrottál a mély vízbe...
Először lehet, hogy inkább valami egyszerűbb mondjuk valami.atw.hu-s oldalt kellett volna regisztrálnod és a többi.. ezt így mind elmondani, szerintem itt nagyon sok, és nagyon bonyolult...
Tehát, az oldal kezdőoldala minden esetben az index -oldal, ami -nem tudom mit akarsz csinálni- lehet .html vagy .php ...
Az aloldalakat meg szépen mellé valami1.html / valami2.html... stb.
Bár nem egészen értem, hogy pontosan milyen aloldalra gondolsz, talán ezekre.
A névszerver = a dns1.webhost.com, dns2.webhost.com (bár, hogy valójában mi azt neked kéne tudnod) -ezen cím alapján lehet összekapcsolni a tárhelyet a domainnal, ezeket kell megadni a domaines oldalon, valamint a címedet a tárhely cpanel -jében és utána tudod csak használni a tárhelyed úgy mint sajatoldal.tk ...
Köszönöm válaszod.
A helyzet az, hogy ezen szeretnék gyakorolni, azért gondoltam rá, hogy itt csinálom, így.
A domain a 000webhost.com oldalon, a tárhely pedig a dot-tk-n van.
Szervernek ezeket írja: ns01.000webhost.com, ns02.000webhost.com
De nem egészen értem, hogy mit, és mihez kell rendelni... Segítenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!