Hogyan lehet egy e-mail küldést vissza küldeni a dolgot ha valami nem jó? (lejebb is van)
Van egy E-mail küldőm. kiírja a hibát ha valami nem jó de tovább engedi az e-mailt tehát rosszul töltöm ki a dolgokat a Javascrpt kiírja a hibát de az e-mail tovább megy...
ezt hogyan lehetne megszüntetni? hogy ne menjen tovább az e-mail hiba esetén
Köszönöm a kritikát!
Az egész weboldal összerakására olyan kevés idő volt, hogy a grafikai elemek elkészítésére is csak pár óránk volt a beleértve a fényképek elkészítését is. Ilyen ez, ha közvetlenül a nyári szezon előtt pár nappal vágsz bele a szállásadásba, és persze minél hamarabb szeretnél a világhálón megjelenni.
Ja, és hozzátenném még azt is, hogy legalább bizonyos számunkra igen fontos keresőszóra, nagyon jó helyen szereplünk a Google-ban, ahhoz képest, hogy csak 3-án lett beindexelve az oldalunk.
Egyébként, az hogy a Design tetszik-e a vagy sem, az elég szubjektív dolog, a legtöbb visszajelzés pozitív volt eddig a honlap dizájnját illetően, de azt elismerem, hogy grafikailag még ez egy kezdetleges munka, de a célját akkor is elérte a honlap, mivel sokan keresik szállásainkat.
És az is szubjektív, hogy valakinek a letisztult design tetszik-e vagy sem.
Ami viszont a legfontosabb, hogy a weboldal megfelel a W3C ajánlásainak és hasznot is hoz, ráadásul nem tartalomkezelő felhasználásával készült, hanem 0-ról építettem fel.
mér hogyan tudnának belepiszkálni??
és ott van az első oldalon az utolsó bejegyzés ami az új kód
és ahoz 2 kérdésem is lenne hogy:
mért nem küldi vissza a cuccot az elejére ha hibát talál?;
és a div is csak egy hibát ír ki..
és hogy mit csinálja velük?
KÓDRA lennék kíváncsi :) köszi az eddigieket is de nem nagyon értek még hozzá mert a JS-t most tanulom a php az nem nagyon megy még de azért egy nagyon picit a css is megy.
amúgy én még csak 13 éves vagyok és hát próbálom megérteni
A belepiszkálást úgy értettem, hogy ha te vagy a programozó, és van egy megrendelő, akkor nem szerencsés, ha mondjuk egy új cikket, vagy új terméket fel akar tölteni a honlapra, akkor ő belepiszkál a kódba, és az se szerencsés, ha téged hív mindig, hogy belepiszkálj. Az a jó megoldás, ha van egy admin felület, vagy egy külön program, ami például egy adatbázisba dolgozik.
Én a hejedben nem bonyolítanám a kódot ennyire egy mail küldés miatt. PHP-ben a mail küldés egy sor.
bool mail ($cim , $targy , $uzenet)
A paraméterek mindegyike string, vissztérési érték bool. Ha tehát, már régóta nem programoztam php-t, de valami ilyesmi a mail.php tartalma:
<?php
$cim;
$targy;
$uzenet;
if(false==mail($cim , $targy , $uzenet))
{
echo "Email küldési hiba!";
}
?>
Például így hívod meg:
<?php
header('Location: [link]
?>
Az ATW-nél sajnos korlátozva van a napi e-mailek száma, ezért én összegyűjteném a napi üzeneteket egy adatbázisba, vagy txt-be és minden este egy mail-be elküldeném az összeset, így ki van játszva a korlátozás.
ahhhammm ezzel sokat segítettél
de mi állítaná meg a küldést?
<?php
header('Location: [link]
?>
és ez mire lenne jó?? azt értem hogy az e-mail adatait írja ki de hogy minek?
bocsi hogy ien értetlen vagyok csak még ezt most tanulom :$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!