Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet egy e-mail...

Hogyan lehet egy e-mail küldést vissza küldeni a dolgot ha valami nem jó? (lejebb is van)

Figyelt kérdés

Van egy E-mail küldőm. kiírja a hibát ha valami nem jó de tovább engedi az e-mailt tehát rosszul töltöm ki a dolgokat a Javascrpt kiírja a hibát de az e-mail tovább megy...

ezt hogyan lehetne megszüntetni? hogy ne menjen tovább az e-mail hiba esetén

2011. máj. 31. 18:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
www.djkokoradio.atw.hu/kapcsolat.html
2011. jún. 6. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézd meg ennek az általam készített weboldalnak a forrását:

[link]

[link]

Ajánlom az ellenorzes alkönyvtáron belüli JavaScriptek tanulmányozását is.

Ha már megvan a kliens oldali ellenőrzés, akkor annak mintájára készítsd el a szerveroldalit is.

2011. jún. 6. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azért nem lennék büszke erre a honlapra, a kérdezőjé legalább letisztult egyszerű, de a tiéd, egy öszerakott csúnya izé...
2011. jún. 7. 06:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kritikát!

Az egész weboldal összerakására olyan kevés idő volt, hogy a grafikai elemek elkészítésére is csak pár óránk volt a beleértve a fényképek elkészítését is. Ilyen ez, ha közvetlenül a nyári szezon előtt pár nappal vágsz bele a szállásadásba, és persze minél hamarabb szeretnél a világhálón megjelenni.

Ja, és hozzátenném még azt is, hogy legalább bizonyos számunkra igen fontos keresőszóra, nagyon jó helyen szereplünk a Google-ban, ahhoz képest, hogy csak 3-án lett beindexelve az oldalunk.

Egyébként, az hogy a Design tetszik-e a vagy sem, az elég szubjektív dolog, a legtöbb visszajelzés pozitív volt eddig a honlap dizájnját illetően, de azt elismerem, hogy grafikailag még ez egy kezdetleges munka, de a célját akkor is elérte a honlap, mivel sokan keresik szállásainkat.

És az is szubjektív, hogy valakinek a letisztult design tetszik-e vagy sem.

Ami viszont a legfontosabb, hogy a weboldal megfelel a W3C ajánlásainak és hasznot is hoz, ráadásul nem tartalomkezelő felhasználásával készült, hanem 0-ról építettem fel.

2011. jún. 7. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Még egy dolgot elfelejtettem, hogy legalább a honlapon van két olyan feldolgozó php, ami a kérdezőnek hasznos is lehet, mivel a formhoz van benne js ellenőrzés, és ráadásul megfelelően is működnek, sőt még adatbázisban is tárolják az adatokat.
2011. jún. 7. 08:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy profi honlapnál alap, hogy dinamikus legyen, mégse várható el, hogy az akinek készíted a honlapot belepiszkáljon a kódba, vagy te írogass bele mindig. A design pedig tényleg attól függ ki nézni. Például a honlapomat ( [link] ) is sokan leszólták már a design miatt, mégis van akinek tetszik. Mondjuk nem sok érzékem van a designhoz.
2011. jún. 7. 14:56
 17/19 A kérdező kommentje:

mér hogyan tudnának belepiszkálni??

és ott van az első oldalon az utolsó bejegyzés ami az új kód

és ahoz 2 kérdésem is lenne hogy:

mért nem küldi vissza a cuccot az elejére ha hibát talál?;

és a div is csak egy hibát ír ki..

és hogy mit csinálja velük?

KÓDRA lennék kíváncsi :) köszi az eddigieket is de nem nagyon értek még hozzá mert a JS-t most tanulom a php az nem nagyon megy még de azért egy nagyon picit a css is megy.

amúgy én még csak 13 éves vagyok és hát próbálom megérteni

2011. jún. 7. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

A belepiszkálást úgy értettem, hogy ha te vagy a programozó, és van egy megrendelő, akkor nem szerencsés, ha mondjuk egy új cikket, vagy új terméket fel akar tölteni a honlapra, akkor ő belepiszkál a kódba, és az se szerencsés, ha téged hív mindig, hogy belepiszkálj. Az a jó megoldás, ha van egy admin felület, vagy egy külön program, ami például egy adatbázisba dolgozik.

Én a hejedben nem bonyolítanám a kódot ennyire egy mail küldés miatt. PHP-ben a mail küldés egy sor.

bool mail ($cim , $targy , $uzenet)

A paraméterek mindegyike string, vissztérési érték bool. Ha tehát, már régóta nem programoztam php-t, de valami ilyesmi a mail.php tartalma:

<?php

$cim;

$targy;

$uzenet;

if(false==mail($cim , $targy , $uzenet))

{

echo "Email küldési hiba!";

}

?>

Például így hívod meg:

<?php

header('Location: [link]

?>

Az ATW-nél sajnos korlátozva van a napi e-mailek száma, ezért én összegyűjteném a napi üzeneteket egy adatbázisba, vagy txt-be és minden este egy mail-be elküldeném az összeset, így ki van játszva a korlátozás.

2011. jún. 7. 20:22
 19/19 A kérdező kommentje:

ahhhammm ezzel sokat segítettél

de mi állítaná meg a küldést?

<?php

header('Location: [link]

?>

és ez mire lenne jó?? azt értem hogy az e-mail adatait írja ki de hogy minek?

bocsi hogy ien értetlen vagyok csak még ezt most tanulom :$$

2011. jún. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!