Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblaphoz képeket honnan...

Weblaphoz képeket honnan szerezzek?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nem mindegy, hogy ha csinálok egy weblapot, honnan szerzek hozzá képeket, mivel ha pl. valamelyik oldalról töltöm le, akkor az lopásnak bizonyul, és büntetik. Honnan szerezhetnék képeket, melyeket felhasználhatok a weblapjaimhoz? A google képkeresőben találtak felhasználását is bűntetik?
2011. máj. 29. 00:16
 1/3 anonim válasza:

én ezt általában úgy oldom meg, hogy más honlapok képét szúrom be, így nem tárolom saját szerveren. A weblapod szövegszerkesztőjében menj rá a kép beszúrása ikonra, beírod a kép url-címét ( [link]

és formázás után beszúrod - mint a wordben. A jogi háttéről nem tudok okosat mondani, de ha egy mód van rá, akkor csak külföldi honlapok anyagát használd.

2011. máj. 29. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom a kérdező arra kíváncsi, hogy pl.: az oldalának banner képéhez honnan szerezzen be képek.

Szerintem ne ess kétségbe. Ahogyan az első válaszoló mondta, igyekezz külföldi oldalról beszerezni és lehetőleg olyan képet használj, amin nincs vízjel. Meg figyelj arra, hogy pl.: deviantart.com-os képeket ne használj fel erre a célra.

Egyébként a google keresőben találtak jók, csak figyelj ezekre. Mindig így csináltam és eddig nem volt semmi. Sőt, egy adott szóra első oldalon vagyok a keresési találatokban.

2011. máj. 29. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
jogilag ahol nincs odaírva, hogy ingyen viheted az copyright, the gyakorlatilag nagyon nem nézik.
2011. máj. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!