Miért kér megerősítést a "Tetszik" megnyomása után?
Szóval van 2 wordpress oldalam. Az egyiken egy plugin-t, a másikon egy kódot használok a Facebook Tetszik gomb megjelenésére a bejegyzésekben.
Észrevettem, hogy a kódos a gomb megnyomása után nem kér megerősítést, hanem egyből megjeleníti a bejegyzést a látogató facebook profilján. A másik oldalon a plugin-os változatnál pedig kell megerősítés. Ezért gondoltam, hogy ott is a kódot fogom használni. Be is illesztettem a megfelelő helyre, de így is meg kell erősíteni.
Ez hogyan lehetséges? Ugyanaz a kód, de az egyiken meg kell erősíteni, a másikon pedig nem.
Egyébként már szinte az összes kódot kipróbáltam, de mindegyikkel ugyanez a helyzet.
Erről a kódról volt szó:
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<?php the_permalink(); ?>&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light&height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
Előre is köszönöm a segítséget!
A mocskos szemetek önhatalmúlag jelölgetik a nekik nem tetsző oldalakat. Amiket kiválasztanak, azokat nem lehet lájkolni, csak ilyen sunyi megerősítés után...amit persze senki nem fog...
erre kellene valami megoldás. Küldjöm már valaki egy jó kódot!
Egy csomó oldalon nem is kell megerősítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!