Hogyan lehet egyedi kinézetű a YouTube-om?
Figyelt kérdés
Tudna segíteni esetleg valaki abban, hogy hogyan tudok saját kinézetet csinálni a YouTube fiókomnak? Sokaknál láttam, hogy egyedi háttérképekkel rendelkeznek stb; de nem tudom hogyan lássak hozzá. Van ehhez valami sablon, vagy pontos méretezés amiből ezt el lehet készíteni?2011. máj. 22. 10:12
1/3 anonim válasza:
Beírod ezt: http://www.youtube.com/user/*
* helyére a felhasználónevedet. Aztán bejön a csatornád, ott fent a Témák és színek gomb és ott állítgathatod, te teljesen egyedi nem lehet, szerintem az csak annak van aki megbeszéli a YouTube oldal tulajdonosaival. Ilyen csak olyanoknak van, mint pl a vállalatoknak (XBOX, PS), híres embereknek (énekesek). Gondolom ők fizetnek érte.
2/3 anonim válasza:
100% h neked is lehet saját keszitésu háttered,témád,csak sajnos nemtudom hogy hogy lehet.. de biztos hogy lehet.leirni biztos nemtudom :DD
de ird be keresobe googlen vagy youtuben hogy : creating youtube background
es ott biztos talalsz valami erdekeset,sok sikert
3/3 anonim válasza:
igenyes videok. sok feliratkozo. nagy csatornanaezettseg= youtube partner program :) es ne magyarul sugarozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!