Miért van az h felöltöm valahova a weboldalamat és a fejlécnek a háttérképe nem jelenik meg?
html és css-ben írtam... de akk se jelenik meg ha a html-be hívom meg, meg akk se ha css-be
de persze ha csak megnyitom simán akk ott van.. csak ha feltöltöm akk nincs.
rosszak az elérési útvonalak.
ha pl. images mappában tárolod a képeket, akkor ne így hivatkozz rá: url(images/akari.jpg)
hanem url(../images/akarmi.jpg).
hát úgy van, h a gyökér könyvtárban ugye ott van az index fájl meg egy mappa(oldal)
az oldal mappán belül vannak a menüpontok(4 darab) a css file meg 2 mappa egy images meg egy images2
és az imagesben van a fejlécnek a képe....
és a css-ben úgy van meghívva h:
background-image:url("images/fejlec4.jpg");
de mondom ha csak simán a gépen nyitom meg ugye úgy h nincs feltöltve, akk működik...
meg próbáltam úgy is h nem css-ből hívom be hanem mindenhova beleírtam a html fájlba háttérképnek .. és úgy is működött a gépen, de ha feltöltöttem akk meg nem -.- :(
első vagyok. css-ben nem írunk aposztrófot, csak html-ben!
tehát:
background: url(../images/fejlec.jpg);
vagy ha háttérszíne is van, akkor:
background-image: url(../images/fejlec.jpg);
background-color: #ebebeb;
hát ez csak egy egyszerű kis oldalacska, csak suliba gyakorlatból kellett csinálni ilyet.. :D
www.papagajorulet.atw.hu
és ugye nincs meg a fejlécnek a képe. -.-
amm ha valaki nagyon ráér, akk elküldöm neki az egészet, és akk megnézné h hól van benne a hiba? :O
úúúristen megvaaaa.xDDDD
az volt a baj h a kép neve fejlec4.JPG volt és a css-be meg úgy volt beleírva h fejlec4.jpg (kisbetűvel h jpg) és így valamiért nem ismerte fel, amikor fel volt töltve.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!