Nem ad meta kódot a gugli, mert regeltem az analyticsre?
Figyelt kérdés
Beregeltem a számláló miatt az oldalt a Google Anal-re. Ott azt olvastam, hogy ez hitelesíti a G. szemében a webmester eszközökhöz is, h enyém az oldal. (El kellett helyezni az oldal forráskódjában script-et.)
Kb. 36 órája regeltem ezt be, de még mindig nem indexelte a G. az oldalamat.
Most akkor mi is van? Én betenném a meta tag-et a fejlécbe, ami szól a guglinak h enyém az oldal, de nem találom h hol kell ezt. Azt írják, h a G.webmestereszközök főoldalán a weboldal címe mellett. De ott nincs semmi ilyesmi! Lehet h azért, mert az anal. már bejegyezte?
Segítség PLS!
2011. máj. 12. 12:13
1/1 compactegon válasza:
SZia! nem fogod látni Analyticsben, ahhoz kell egy hét kb., mire indexelni fogja. egyébként magán az G.analitycsen belül, mikor regisztrálod a kódot, megkapsz mindent hozzá. a meta tag-ekhez nem kell betenned semmit, szerintem te az Alexával kevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!