Hogyan kell egy weblapra regisztráció készíteni?
Figyelt kérdés
még kezdő vagyok kérlek segítetek.
ez lenne az első weblapom
2011. máj. 11. 16:49
1/8 anonim válasza:
tök egyszerű:
elöször csinalj egy user tablat, html+css-sel csinalsz egy formot, majd php-val egy form feldolgozot amibe rax mysql injection védelmet és persze magat a mysql kódot. session-nel csinald mindenképp! jelszot md5-be mentsd!
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Plusz gondolom a felhasználóknak vannak egyedi beállításaik, akár egy saját táblájuk, tehát tervezd meg az adatbázist ír fel az ER modellt, legalább 3NF-ra normalizáld.
3/8 anonim válasza:
Az előttem szólók azt akarták jelezni evvel, hogy ez még nem a te szintednek megfelelő dolog. Olvasgass kicsit szerveroldali programozás témakörben (pl: PHP) és adatbázis-kezelésben (pl: MySQL). A legjobb könyv amit a témában be tudsz szerezni, az Agyhullám sorozat, bár nem éppen olcsók (12 ezer körül árulják) de mindenképp megéri, mert nagyon kellemesen, és jól írják le az anyagot.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, és ilyet szeretnél, akár egy weblap motort is kipróbálhatsz, pl. e107, Drupal.
nézd meg a [link] oldalt, még ki is tudod őket próbálni, hogy kb. milyenek is azok.
Ezekben a regisztráció alapból benne vannak.
Ha tényleg kezdő vagy, akkor e107-et ajánlom, a Drupal összetettebb, de én inkább az utóbbit favorizálom
6/8 A kérdező kommentje:
Ősszel megyek tanfolyamra csak gondoltam hogy addig ősze egy működő weblapot kézzel hogy tanárom lása hogy lelkes vagyok
2011. máj. 20. 16:37
7/8 anonim válasza:
A "tanfolyam" az általában frontpage-ben való kattintgatás... jobb helyen is csak belenéznek a php, css-be és kész. Csak tanfolyamból még senki se lett webprogramozó. 5-6év tanulás, hogy átlássa az ember, hiába mondja néhány tizenéves, hogy ő megtanulta a nemtom melyik könyvből, az lassú, csúnya, sz*r, nincs optimalizálva, és pillanatok alatt törhető... (és sokszor statikus, ami azért siralmas, amikor állítása szerint programozó...)
8/8 anonim válasza:
Esetleg körülnézhetsz a w3schools.com-on, ott nagyon jól le van minden írva php, css, és minden egyéb webes dologgal kapcsolatban. Vannak példák is sok mindenre, de saját ötleteidet is hozzá kellene tenned a dolgokhoz. De az alapjait a php-nak, html-nek, css-nek javascriptnek el lehet sajátítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!