Honlapot szeretnék készíteni. Az elképzelés hasonló lenne mint ez a honlap, a lenyeg hogy helyesen segíthessek, akinek szuksege lenne ra. Mik a lépesek es hogy tehetem?
Vannak honlapmotorok, amiket használhatsz (PHPNuke, Drupal,..) Ezek beállításában Google bácsi tud segíteni, nézz utána, ha ez a megoldás érdekel.
De sokkal jobb honlapot lehet házilag csinálni. Meg kell hozzá tanulni a HTML nyelvet. Neten nagyon sok anyag van hozzá.
Ezután jöhet a php, amihez szintén sok anyag van, de talán ezzel a könyvvel kellene kezdened: "Tanuljuk meg a php használatát 24 óra alatt"
Majd jöhet az SQL. A kettőhöz együtt jó lehet a "Webes adatbázis-kezelés MySQL és PHP használatával"
Egy kis JavaScript-tudás is jól jöhet.
Ha magad akarod megcsinálni a honlapot, akkor tudnod kell használni a Google-t, a tanuláshoz szükséges anyagok megkeresésével már gyakorolhatod azt is.
A honlapszerkesztésnél a php.net oldal nyújthatja a legnagyobb segítséget, itt vannak leírások a függvényekről (angolul)
És nem utolsó sorban kell egy tárhely. Vannak ingyenesek: atw.hu, extra.hu, freeweb.hu, ... Vagy saját domain-re befizethetsz.
Ez nagyon összetett munka. Ha nem tanultad szerintem ne kezdj hozzá.
OFF: Minek még egy ilyen honlap? Ez teljesen jól működik.
azt azèrt nem mondanåm hogy teljesen jol müxik ez az oldal mert vannak hiånyossågok
de majd rå jönnek ;-)
Fiataloké a jovo,szerintem es mindent meg lehet tanulni ki elég elszant es hisz benne.
Halasan koszonom figyelmessegeiteket!
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!