Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tovább? //csak aki ért...

Hogyan tovább? //csak aki ért hozzá!

Figyelt kérdés
Második éve honlapozgatok, megismerkedtem html,css,php,mysql,js nyelvekkel. kedvenceim és amikben szerintem jo vagyok php,jQuery. design részével is sokat foglalkoztam, de tovabbiakban nem szeretnék. volt pár probálkozásom (priviben kuldok linket), de rajottem, h egy életképes oldal elkészitéséhez meg kell osztani a feladatokat. szeretnék csapatban dolgozni, szeretnék pénzt keresni vele. van jelenleg allasom, szoval mindenképp eleinte masodallasban. megrendelésre vagy sajat 5let megvalositásra is vevő vagyok. tapasztalatokat, tanacsokat várok!
2011. máj. 8. 04:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csinálnék helyedben egy saját honlapot, és árulnám a szolgáltatásaimat. Csapatban dolgozni elkötelezettséget kíván, munka mellett biztosan sokkal nehezebb.
2011. máj. 8. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:
ahoz mar jo lenne szamlaképesnek lenni, ami tudtommal havi minimum 50k. ebbe nem mernék belevágni egyedul, ennyi tapasztalattal. egyéb tanács?
2011. máj. 8. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló vagyok. Én pont most akarok egy ilyen üzletbe belevágni. Miért gondolod, hogy olyan drága? Egyéni vállalkozóként ha nappali tagozatos vagy, vagy heti 36 órában dolgozol, akkor nem kell járulékot fizetni. Tehát nincs semmi költséged csak a bevétel utáni áfa, ha nem éred el a havi 720 000Ft bevételt. A vállalkozás alapítási költsége díjmentes, a vállalkozói igazolvány kiállítása 10 000Ft, de nem kell kiváltani, ez csak egy lehetőség. Az egészet online az ügyfélkapun tudod intézni, és az önéletrajzodba se mutat rosszul. (Úgy tudom így működik, de pont most akarok belefogni én is egy ilyen vállalkozásba, esetleg lehet tévedek, akkor jól jönne számomra is egy kis elméleti korrekció :P)
2011. máj. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!