Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Csináljak megint weboldalt?

Csináljak megint weboldalt?

Figyelt kérdés
Régebben (kb tavaly októberig) rendszeresen volt weboldalam, amit nagyon imádtam szerkeszteni :) a témája Selen Gomez volt, és most megint rám jött a weblapszerkesztős láz és nem tudok dönteni, hogy csináljak-e megint vagy sem. hm? :D
2011. máj. 7. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Csinálj, ha az téged boldoggá tesz.
2011. máj. 7. 17:16
 2/8 anonim válasza:
hát ha a nevét se tudod normálisan leírni..
2011. máj. 7. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:

jaj hallod bocsáss meg, hogy egyetlen A betűt lehagytam :)) csak a kedvedért:

*Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez *Selena Gomez

2011. máj. 7. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
gondolom mlap,eoldal,gportal, vagy egyéb f*ssal ne terheld a netet
2011. máj. 7. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
next, next, finish nem honlapozás!
2011. máj. 8. 03:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi értelme.. Van 1 millió hülye gportálos szar. :)
2011. máj. 8. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért kérdés ez? Természetes, hogy ha szeretsz honlapot szerkeszteni, akkor miért is ne csinálnál? Arra szerintem figyelni kell, hogy milyen a téma - mert teljesen fölösleges megcsinálni a negyvenedik Selena Gomez-es lapot, hacsak nem vagy valami fanatikus rajongó. Inkább érdemes olyan témát találni, amiről még nincs weblap. Szerintem sok hasznos rajongói oldal van - de van rengeteg elhagyatott, tartalmatlan, ügyetlenül szerkesztett oldal. Ere vigyázni kéne. A G portál szerintem nagyon jó tárhely, csak sok ügyetlen szalmaláng-portálos lejáratta.

Ha valaki oldalt csinál, csinálja színvonalasan!:)

Sok sikert hozzá, ha belefogsz!

2011. máj. 13. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Php-s honlapokkal foglalkozok, sosem g-portaloztam és nem is tervezem. :) Egyébként köszönöm a sok választ.
2011. máj. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!