1/21 anonim válasza:
Átláthatatlan, kusza, rondán van megszerkesztve és persze tele van helyesírási hibával.
2/21 anonim válasza:
Nem tudom miért akar manapság mindenki saját weboldalt...
Vagy ha már annyira akar akkor dobjon össze egy nagyon faszát, persze ahhoz meg sok munka és hozzáértés kell, én se értek hozzá, de nincs is weblapon. Szvsz. ezeket az infokat melyek a weblapon vannak googleval is megtalálja bárki bárhol, szóval jelenleg nincs benne semmi különös és hát az oldal megjelenésén is lehetne mit változtatni.
A másik ami nagyon nem tetszik az a Szavazás rész: a "Hogy tetszik az új weblapon" kérdésre csak olyan válaszok vannak amik mind dicsérik az oldalt, így ebből a szavazásból nehezen fog kiderülni ha valakinek nem tetszik.
3/21 anonim válasza:
Szóval szerintem gyakorolj még ilyen téren és javítgasd az oldalt ha azt szeretnéd hogy látogatói is legyenek.
4/21 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: mi a heresírási hiba benne??
elmondanád?
2011. ápr. 29. 15:01
5/21 A kérdező kommentje:
1.-esnek írtam
2011. ápr. 29. 15:02
7/21 anonim válasza:
ezt nem te csinaltad. next-next-finish nem honlapkészités. az osszes mlapos oldal ronda, hasznalhatatlan és soha nem lesz 3-nal tobb online.
8/21 A kérdező kommentje:
5 válaszoló-nak: de én szerkesztettem! a domain meg pénzbe kerül!
2011. ápr. 29. 18:29
9/21 anonim válasza:
Ingyen tárhely is létezik, helló. Adnak domaint is, szintén ingyen.
10/21 anonim válasza:
a kezdő alert-ért ki fognak nyírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!