Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mért nem birok csatlakozni ftpre?

Mért nem birok csatlakozni ftpre?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogyha megpróbálok Total Commanderrel csatlakozni ftp-re kiirja, hogy kapcsolathivási hiba. (laptopon) Asztali gépen is próbáltam, ott pedig időtúllépés miatt nem engedett be. Minden adatot jól irtam be. Más is megpróbált csatlakozni, és neki sikerült.
2011. ápr. 25. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Passzív módban próbálsz csatlakozni?
2011. ápr. 26. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előttem levő jól írta, lehet hogy az a gond, régebb nekem is voltak ilyen gondjaim amikor még ATW-s voltam
2011. ápr. 26. 10:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Passziv módban használom.
2011. ápr. 26. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Miről használod? Otthon, wifi falunet, kollégium, munkahely, iskola ... ?
2011. máj. 2. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Wifiről használom, otthon. A laptopon. De a modemje az asztali gépünkre csatlakozik, és onnan sem birom használni :(
2011. máj. 2. 22:44
 6/6 Greg79 válasza:

Szia!

Nincs tűzfal teleítve a gépeidre, vagy nem a windows tűzfala fogja meg a kapcsolatot. Nézd meg a tűzfalban, hogy a 21-es port (FTP port) nincs e blokkolva.

2011. máj. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!