Kivel tudnék csináltatni egy weboldalt?
üdv :)
Mi lenne az egyszerü benne?
Ha normális honlapot szeretnél, azért perkálni szoktak. Ingyen kapsz egy olyat, amivel semmire sem mész. Tele lesz hibával, igénytelen lesz a design, keresőoptimalizálás nulla lesz, a célcsoport meg sem fogja találni a honlapot, vagyis látogatottsága majdnem egyenlő lesz a bullával.
Szvsz ilyen honlappal teljesen fölösleges is foglalkozni.
Egyszerű weboldal -> megoldható
Ingyen -> Kizárva
Aki érti és jól csinálja az ingyen nem dolgozik, ha igen akkor azt jelenti hogy nincs igény a munkájára mivel nem tudja olyan jól.
Vagy mert még csak most érettségizik és majd nyárra tervez munkát, és most meg unatkozik. Mint esetemben. /harmadik vagyok/
És nem vagyok hülye HTML-hez, meg CSS-hez, sőt, PHP-t is használtam már, akár MySQL-el is. Viszont nem akarok webfejlesztő lenni, csak úgy hobbi szinten. Ellenben programozással tervezek foglalkozni, úgyhogy weblapkészítésnél is igyekszem jól működő, böngészőhöz és képernyőhöz igazodó, szabályos kódú oldalakat létrehozni. De nem áll szándékomban napokat rászánni egy ilyen oldalra, hacsak nincs rá szükségem/nem fizetnek érte. Ha meg egyszerű, miért ne, addig is gyakorlok egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!