Ingyenes tárhely amin fut a Joomla?
Már elég sokat kipróbáltam de egyiken se jó.
ATW:fel se lehet telepíteni
Okhost.eu:A telepítés 2. lépésénél ezt írja:
Úgy tűnik, hogy nem engedélyezte a cookie-k fogadását a böngészőjében. Nem tudja telepíteni az alkalmazást, ha letiltott ez a funkció. Emellett probléma merülhet föl a kiszolgáló session.save_path beállításával is. Ha ez az eset áll fönn, akkor forduljon a tárhelyszolgáltatójához, ha ezt nem tudja saját maga ellenőrizni vagy javítani.
És a lap tetején és az alján ez van:
Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://sessionserver.okh:11211) in /var/www/szunyi.com/weblapom/www/libraries/joomla/session/session.php on line 542
Tudnátok ajánlani egy normális tárhelyet?
000webhost
Alapból működik, csak a mysql-t kell létrehozni. Ráadásul teljesen reklámmentes, és gyors is ;)
Nem enged? Én pár napja regisztráltam, minden működött:
Az okhostnál van vagy négy szerverem amin csak Joomla fut, és JÓL!!!
"Úgy tűnik, hogy nem engedélyezte a cookie-k fogadását a böngészőjében. Nem tudja telepíteni az alkalmazást, ha letiltott ez a funkció. Emellett probléma merülhet föl a kiszolgáló session.save_path beállításával is. Ha ez az eset áll fönn, akkor forduljon a tárhelyszolgáltatójához, ha ezt nem tudja saját maga ellenőrizni vagy javítani.
"
Ezt neked kell megoldanod, a böngésződdel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!