Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi lehet a baj, Joomla rendsze...

Mi lehet a baj, Joomla rendszerben?

Figyelt kérdés
A Hírek menüpontban megjelenik egy nem oda illő cikk, ellenben régi és új cikkek is íródtak ebbe a szekció illetve kategóriába, és semmi sem jelenik meg, csak egy teljesen nem oda illő cikk, mely máshol van elhelyezve tehát így két helyen jelenik meg.
2011. ápr. 23. 18:29
 1/1 anonim válasza:

Én azt mondom neked....hogy amit feltettél honlap sablont azt 0-ázd..ezen azt értem hogy maga a sablon legyen meg és kezd elöröl az egészet és akkor nem lesz gondod ilyen és akkor kezd elöröl az egészet és akkor átudod látni...mert szokott olyat mostanság a joomla hogy lassúskodik meg ilyenek....de ha ez nem válna be akkor ott magával a szeroval lesz a baj hogy nincs optimalizálva a joomla honlapokhoz..mert olyan is előfurdulhat!szal sztem kérdezd meg a szolgáltatódtol!...

SOK SIKERT:D...ha kéne vmi irj nyugottan:D

2011. ápr. 25. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!