Regisztráció készítésben szeretnék segítséget kérni?!
Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék egy olyan regisztrációt csinálni, hogy kitölti az egyes adatokat és amikor rányom hogy regisztrálok, vagy hogy elküld akkor elküldi az én e-mail címemre. Ezt hogy lehetne megvalósítani?2011. ápr. 22. 15:15
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
megtudnám azt oldani, hogy amikor rányom hogy elküldöm akkor az én e-mail címemre küldje de ne jelenjen meg semmi hanem egyből küldje el?
2011. ápr. 22. 16:33
3/7 anonim válasza:
HTML-ben azt jelenítesz meg vagy azt nem amit csak akarsz.
4/7 anonim válasza:
e mail függvény használatához pedig egyébként is kötelező az e-mail cím.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor 1 olyan oldalt megcsinálni amikor rányom az Elküldés gombra akkor megnyit 1 másik oldalt és ott pedig elküldi nekem? Tehát az kéne, hogy ne jelenjen meg nála semmi amikor rányom az Elküldés gombra csak a háttérben küldje el nekem a kitöltött adatokat azt mivel tudom megcsinálni?
2011. ápr. 22. 16:45
6/7 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem értesz a HTML-hez és a PHP programozáshoz sem. Adtam két linket, amin példákat is találsz a megvalósításra. Tényleg minden ott van, már csak egy kis erőfeszítésbe telik elkészíteni.
Ha meg akarod oldani a problémádat, akkor el kell kezdened megtanulni a HTML-t és PHP-t.
7/7 anonim válasza:
Hát, nulla programozás tudással, nem sok esély van arra hogy megcsináld.
Inkább használj valamilyen CMS-t, és abba alapból benne van ez a funkció
Mást nem tudok ajánlani, minden kezdőnek csak ezt tudom, CMS
Ha már nem akarsz ilyen mlapos dolgokkal foglalkozni, akkor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!