Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Regisztráció készítésben...

Regisztráció készítésben szeretnék segítséget kérni?!

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék egy olyan regisztrációt csinálni, hogy kitölti az egyes adatokat és amikor rányom hogy regisztrálok, vagy hogy elküld akkor elküldi az én e-mail címemre. Ezt hogy lehetne megvalósítani?
2011. ápr. 22. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb PHP mail függvénnyel és HTML formmal megoldani:

[link]

[link]

2011. ápr. 22. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
megtudnám azt oldani, hogy amikor rányom hogy elküldöm akkor az én e-mail címemre küldje de ne jelenjen meg semmi hanem egyből küldje el?
2011. ápr. 22. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
HTML-ben azt jelenítesz meg vagy azt nem amit csak akarsz.
2011. ápr. 22. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
e mail függvény használatához pedig egyébként is kötelező az e-mail cím.
2011. ápr. 22. 16:40
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor 1 olyan oldalt megcsinálni amikor rányom az Elküldés gombra akkor megnyit 1 másik oldalt és ott pedig elküldi nekem? Tehát az kéne, hogy ne jelenjen meg nála semmi amikor rányom az Elküldés gombra csak a háttérben küldje el nekem a kitöltött adatokat azt mivel tudom megcsinálni?
2011. ápr. 22. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy nem értesz a HTML-hez és a PHP programozáshoz sem. Adtam két linket, amin példákat is találsz a megvalósításra. Tényleg minden ott van, már csak egy kis erőfeszítésbe telik elkészíteni.

Ha meg akarod oldani a problémádat, akkor el kell kezdened megtanulni a HTML-t és PHP-t.

2011. ápr. 22. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, nulla programozás tudással, nem sok esély van arra hogy megcsináld.

Inkább használj valamilyen CMS-t, és abba alapból benne van ez a funkció

Mást nem tudok ajánlani, minden kezdőnek csak ezt tudom, CMS

Ha már nem akarsz ilyen mlapos dolgokkal foglalkozni, akkor ...

2011. ápr. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!