Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van olyan oldal, ami nem szól...

Van olyan oldal, ami nem szól bele, ha kirakok a honlapomra egy saját videót zenével (hogy szerzői jogokat sért)?

Figyelt kérdés
Youtube rögtön az EMI-re hivatkozik!
2011. ápr. 19. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

A kérdésed eléggé zagyva.

Jogvédett tartalmakat, engedély nélkül, vagy jogdíj megfizetése nélkül illegális elhelyezni weboldalakon.

Én sem látnám szívesen vissza saját alkotásaimat másnak a honlapján.

2011. ápr. 19. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ezt mondtam! Egyébként közben megoldottam magyar együttes számával! Saját videót csináltam, de kellett alá zene, sőt zenerészlet csak, és a youtube felismerő programja azonnal felismerte ezek szerint. Te talán videószerkesztésnél aláénekelsz pánsíppal?
2011. ápr. 20. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Elárulnád, hogy pánsíppal, hogy lehet énekelni? Esetleg pánsíppal kísérve lehet énekelni. Jobbnál jobb zenekomponáló alkalmazások léteznek, amikkel teljesen egyedi zenéket tudsz készíteni (és itt most nem összemixelt dolgokra gondolok), csak egy kis zenei érzék kell az egészhez.

Az ének viszont egészen más tészta, mert a jó énekhangot nem tudod egy szoftver használatával helyettesíteni.

2011. ápr. 20. 15:25
 4/4 anonim válasza:

Igazából, nem csak a zene weboldalakon történő elhelyezése jogsértő engedély/jogdíj megfizetése nélkül, hanem azoknak a felhasználása is. Én tudom, mert YouTube-on töltöttem fel olyan videót, aminek később tiltották a hangsávját, mert az egy jogvédett, de általam utólag szerkesztett szám volt.

Én saját videóhoz vagy nem használok zenét, vagy olyat, amit teljes egészében magam találok ki. Így a legtisztább, és így nincs is belőle gond. Neked is ezt tudom ajánlani legközelebb.

(És egyszer már használtam pánsípot. :P)

2011. ápr. 21. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!