Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol találhatnék társzerkesztőket?

Hol találhatnék társzerkesztőket?

Figyelt kérdés

Igen, az oldalamra már kiírtam. Ez a része kész. Az oldal hobbi, így nem fizetnék érte (nem mlapos oldal vagy ilyesmi). Tippek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 18. 18:11
1 2
 11/13 Fannicca válasza:
És mi az oldalad neve? :P
2011. ápr. 21. 16:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Wordpress van fent. :)

Az időzített bejegyzésekkel két gond van:

1. Ugyanúgy ugyanannyi bejegyzést meg kell "írnom" (erősen idézőjelben, hiszen csak képek és videók szerepelnek az oldalon... egyedül csak címet adok). Annyiban viszont jó, hogyha egyik nap nincs időm írni, akkor az előre megírom őket.

2. Az interneten gyorsan terjednek a humoros képek/videók. Tehát tegyük fel, megírok előre 2 hétre elegendő bejegyzést. Valószínűleg senki sem fogja nézni őket, mert már azelőtt látták pár helyen. Mondjuk én nem csak az angol nyelvű oldalakról szerzem be a tartalmakat.

Az oldal címe gagyi és sablonos lett. Rengeteg címet kipróbáltam, de mind foglalt volt. Persze egyik sem mutatott tartalommal ellátott oldalra. Így lett ez. Privátban küldöm.

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 21. 18:52
 13/13 roxor3 ***** válasza:

Ha kell segítek!

MSN: FOOSE.11@HOTMAIL.COM

2011. ápr. 21. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!