Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a neve ennek? Esetleg link?

Mi a neve ennek? Esetleg link?

Figyelt kérdés

Sok honlapon láttam és a sajátomra is beraknám.Ez szerintem egy flash. Amikor sok sok betű van és lehet pakolgatni,és a többiek látják hogy mit pakoltál. :)

Ezt szeretném a honlapomra rakni mert mókás dolog,de nem tudom a nevét se a linkjét. :(

Esetleg ha tudod a flash kódját az is jól jön.Köszi!

2011. ápr. 17. 16:20
 1/8 vagyokakilehetek ***** válasza:
esetleg ha belinkelnél egy olyan oldalt ahol láttad ezt??
2011. ápr. 17. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
régen volt ez. :S kb. fél éve.
2011. ápr. 17. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nemtom de szerintem valami drag&droppal megoldott alkalmazás ami lementi mysqlbe a megadott kombinációt és a többi félnek megjeleníti
2011. ápr. 18. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet. valaki tud ilyet?
2011. ápr. 18. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Valaki biztos mert azt is megcsinálták amit mondtál :)...De ha nem látom h konkrétan miről van szó akkor fogalmam sincs hogy hogy kell megcsinálni. Ha bemész a cukrászhoz akkor neki se azt mondod hogy egy kockaalakú sütit legyen szíves
2011. ápr. 18. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
[link] itt van . :) ratyi honlap de erről van szó. :)
2011. ápr. 18. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:
amúgy tőlem kitelik a cukrászos dolog. :D
2011. ápr. 18. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha kitelik akkor a leendő menyasszonyodnak ne vegyél inkább gyűrüt:D...Amúgy nem tudom mennyire értesz a flashez (én egyáltalán nem) de az swf.hu-n megkereseg hogy actionscript összekapcsolása php-val (v valami ilyesmi volt a cikk címe) és azt is hogy drag&drop.

De ha nincs kedved a flashez megoldhatod jqueryvel is ami végül is javascript alapú, nameg kell egy kicsike php tudás is.

[link]

Ezt már nem nehéz átalakítani

2011. ápr. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!