Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet ennyi online...

Hogyan lehet ennyi online látogatójuk? Hogyan csinálhatták?

Figyelt kérdés

Van amikor 3000 online látogató van ott egyszerre. De van több ugyanekkora nézettségű, ugyanilyen kinézetű bloghu oldal is. Hogyan érhették el ezt a látogatottságot?

Itt egy példa: [link]

2011. ápr. 12. 19:19
 1/7 anonim válasza:
elég,ha először egy-két emberke kilinkel vmit azokról a blogokról,és onnantól kezdve beindul a lánc,és egyre többen fogják látogatni ezeket...szal az ok a facebook...szerintem XD
2011. ápr. 12. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez pontosan így van! Egyébként szakmai titok: Facebook lájk xD
2011. ápr. 12. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem is ez volt a tippem. De érdekelne ez a dolog kicsit részletesebben is. Pl.: van olyan blog, ahol a megírt bejegyzések megjelennek automatikusan a facebook oldalon is. Legalábbis szerintem nem egyenként linkelgetik ki. Ezt hogyan lehet megcsinálni?

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 14. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Bloggeren van ilyen beállítás, de nem biztos....
2011. ápr. 14. 15:36
 5/7 SoBy válasza:
Google hírdetésbe is beteheted és ottvannak a külömbőző társoldalak. gondolok ezalatt a bannerekre :D
2011. ápr. 14. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. ápr. 16. 23:40
 7/7 anonim válasza:
A Facebook miat:) ha valaki lájkol onnan valmit, akkor azt más is megnézi és ő is elkezd lájkolni, amire más is felkapja a fejét, és innen már nincs megállás :)
2011. máj. 1. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!