Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Web page maker, hogyan kell...

Web page maker, hogyan kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Hogyan csináljak a honlapomnak regisztrációs fület? Mert ebben a programban nem tudom meg nem is lehet szerintem. Úgy hallottam hogy valami notepad++ -kell hozzá de ha abban meg csinálnám akkor hogy rakom össze úgy hogy a web page maker-ben csak be másolom? Remélem érthető volt. A válaszokat előre is köszönöm! :)
2011. ápr. 10. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:

NE ilyen programokat használj weblapod összerakásához.

Tanuld meg a HTML-t (a statikus részéhez a weblapnak), és a PHP-t a dinamikus részéhez (bejelentkezés, regisztráció...), illetve a MySQL-t, hogy tudd tárolni a regisztrációs adatokat.

Innentől már elég bármilyen karakteres szövegszerkesztő weblapod elkészítéséhez, pl. a jegyzettömb, vagy a Notepad++ (egy feljavított jegyzettömb).

(A CSS és a JS is hasznos lehet még a weblapodhoz)

2011. ápr. 10. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen! :) megy a zöld kéz;)
2011. ápr. 10. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia Web page maker ben is meg tudod csinálni :) Én azzal kezdtem úgy 6 éve . Ma meg már komplett nagy site- kat dobok össze.

WPM be úgy tudod megcsinálni , hogy be raksz valahova egy képet a neve pl ddd.jpg majd elmented HTML be . Leszedsz egy jelszókezelő php -t . A html-t jegyzettömbel megnyitod törlöd a képet és a helyére rakod be a php - t a php (jegyzettömbel) tuti benne van felhasználónév meg jelszó illetve hogy milyen nevű php t hív meg .

A WPM egy nagyon rossz szerkesztő , de jó kezdetnek . Meg arra is figyelj , hogy a WPM nem képmérethez szabja az oldalad , ugye amit szemre beraksz valahova az más ember más felbontásában totál el fog csúszni . Mert ő képpont pozíció alapján adja meg (szval rendezd mindig balra az oldalad és sose középre ) De ha már nagyjából értesz a szerkesztésekhez akkor PHP MYSQL JAVASCRIPT CSS ezeket tanuld meg ! :)

2011. ápr. 10. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
* milyen nevű html -t vagy php t hív meg !
2011. ápr. 10. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :) Ez most jól jött. megy a zöld kéz
2011. ápr. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!