Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a honlapon elhelyezett menüpontoknak, linkeknek különböző színeik legyenek?
Figyelt kérdés
Csináltam egy honlapot, de csak az összes menüpontnak és linknek tudom egyszerre állítani a színét......2011. ápr. 5. 22:17
1/7 anonim válasza:
Köszi, hogy úgy gondolod, hogy látnokok, vagy gondolatolvasók vagyunk
Szvsz a forrás 42. sorában lesz a hiba!!!
Kódot dobj, mert úgy könnyebb lesz a dolgunk!
2/7 anonim válasza:
1. A linkeknek a színe szabványos, kék aláhúzott, hogy a felhasználó mindig tudja, hogy az egy link.
2. A menüpontok színeitt css stílussal lehet váltogatni. Ez nem a CSS tanfolyam helye.
3/7 anonim válasza:
a menüs linkeknek adsz egy csoportot vagy id-t, majd ccsbe beállítod a csoport színét...
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem a css tanfolyam helye, ez a gyakorikerdesek.hu oldal, ahol szerintem van létjogosultsága egy ilyen jellegű kérdésnek. Szerintem a kérdés egyértelmű, a válasz is lehetne az.
2011. ápr. 6. 10:39
5/7 A kérdező kommentje:
Már rájöttem. Kösz az idióta visszakérdezéseket meg az értetlenkedést. xD
2011. ápr. 6. 16:26
6/7 anonim válasza:
ahogy már írták, legegszerűbbeb ->
Például ha így vannak a menüid:
<li><a href="link">Főoldal</a></li>
Akkor a li-nek adsz egy class-t vagy pedig ID-t.
<li id="egynev"><a href="link">FŐoldal</a></li>
És CSS-ben:
#egynev {
color:red; stb... ide kerül a többi formázás amit akarsz
}
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz hawer az Isten áldjon meg a jóságodért. :D
2011. ápr. 7. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!