Szerintetek? Lent? Hosszu valasz
Anyam kinezet nekem nyaron egy tanfolyamot hogy ne legyek otthon webprogramozas de csak akkor akkor akkarok menni ienre
ez egy alapszintu webprogramozás+egy 3dimenzios kepszerkeztot
php
html
css
mysql
sql
van a tanfolyamba mindegyik alapszinten lessz benne
nha és az a keredes hogy alapszintel már egy torrent oldalt tudok vagy egy online strategiai jatek oldalt
hogy ezzel az alpszintel meglehet-e csinálni
mert ha nem akkor else kezdem
És miért ne kezdhetnéd el? Ha nem akarod tudni az alapokat, nem tudsz majd várat építeni rá.
Ha 2 ember ugyanott tanul, akkor sem lesz 1 szinten, még ha mindkettő is tudja az összes alapdolgot. Sok múlik az egyéni probléma megoldó készségen, az algoritmizáláson, a design és a kreativitás, a motiváltság mind belőled jön. Ha a saját világodat bele tudod tenni az alapok közé, arra már építkezhetsz. Mindig csak 1-1 pii dolgot raksz az alapra, és észre sem veszed, hogy szinte már az 'emeletet rakod'.
Szia!
Ha valóban így tudsz csak írni, akkor már most tudom, hogy mi lesz a nyári programod:
magánóra magyar nyelvtanból, helyesírásból, mert megbuksz magyar nyelvből.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, az általad említett oldalak létrehozásához közel sem elég egy alapszintű tudás.
De amint mondtam, lesz másik programod nyárra, így ne aggódj, hogy menj-e a tanfolyamra, vagy se. Megoldja a magyartanárod. ;)
Egyébként most komolyan:
Tényleg ilyen a helyesírásod, vagy most csak direkt írtál így, hogy menőbbnek tűnj a tinik körében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!