Weboldalt akarok csinálni de valami nagyon komolyat! Rádiónak lenne, idáig a . Tk volt csak azt ott hagytam mert nagyon sokat rosszalkodik a server gépük, többen is mondták meg én is tapasztaltam. Valami jó külföldi oldal kéne. Ötlet?
Figyelt kérdés
Köszönöm2011. márc. 31. 22:12
11/13 A kérdező kommentje:
írtam neked , nem tudom megkaptad e
2011. ápr. 1. 00:04
12/13 anonim válasza:
Szvsz, én a helyedben elmagyaráznám a megrendelőnek a fizetős tárhely előnyit. Csak néhány az előnyök közül: megbízhatóság, korrekt ügyfélszolgálat, automatikus mentések, akár napi szinten. stb.
Fejleszd tökélyre a rábeszélő-, meggyőzőképességedet, hogy a megrendelőket rábeszéld a tárhelybérlés előnyeire.
Én eddig minden megrendelőmet, aki nem akart tárhelyért fizetni, meg tudtam győzni, hogy jobban jár ha fizet érte.
Egy vállalkozásnál ez pedig presztízs kérdés kéne, hogy legyen. Az én szemeben, az olyan cégek, akik atw-s és hasonló honlapokkal rendelkeznek, szóba sem jöhetnek üzleti partnerként, mert ezzel a komolytalanságukról tanúskodnak.
13/13 anonim válasza:
Nekem a halálom amikor egy cég gmailes vagy freemailes email címet használ az annyira lehangoló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!