Mit jelent ez? Hogyan találhatnám meg a probléma forrását?
Egy jó barátom most írt, hogy amikor a weboldalamra lép, akkor ez az üzenet fogadja:
"Veszély: A AVG Search-Shield aktív fenyegetéseket észlelt ezen az oldalon, és a biztonság érdekében blokkolta a hozzáférést."
Mi lehet a gond? Nekem az avast! nem hisztizett és különben sem töltök fel az oldalamra nem megbízható tartalmakat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az a gond, hogy nem vagyok annyira jártas ezekben. Vagyis nagyjából tudok olvasni a kódokból, de csak hobbiból csinálom az egészet. A dizájn sem saját, csak letöltöttem és átalakítottam.
Esetleg nincs valami program, ami megtalálja? Mindenesetre ránézek.
Köszönöm a válaszod!
Olyan program nincs, ami kiszedi azt a kódrészletet, ami nem oda való. Marad a manuális keresés.
Még addig jársz jó, amíg a keresők ki nem zárják a találati listájukból, és be nem kerül a támadó webhelyek közé. Szvsz jobb ha gyorsan orvosolod a problémát, mert igen komoly következményei lehetnek ennek, mivel te vagy a weboldal üzemeltetője és készítője is.
Szerencsére a tárhelyszolgáltatóval jóban vagyok és pont most jött fel. Segít. :)
Köszönöm a tanácsot! Máskor jobban figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!