Mit csinálnátok másképp a weblapnál?
www.bestreklam.eu
Mi a hiba benne? Mit kellene még fejleszteni? Hogyan tudnék sok látogatót elérni?
Hát nálam eddig te vagy a csúcstartó, azok közül, akik weblapot gányolnak.
HTML tudásod nulla.
A főoldaladat lefuttattam validátoron, és csúfosan megbukik:
1071 Errors, 39 warning(s)
Ilyen gyatra eredmény még nem láttam.
IE alatt pedig a weblap szétesik, és ha megnézed a browser statisztikákat, akkor láthatod, hogy még rengetegen használnak IE böngészőket.
Meg azt a változó, vízszintes, sötétzöld hátterű menürendszert nem értem, most komolyan úgy gondoltad, hogy majd úgy mozgatja az egeret az adott látogató, ha rá akar kattintani valami számára érdekes menüpontra, hogy a fenti menüpontok közül véletlenül se vigye az egeret egy másikra, amíg a lentihez eljuttatja az egérkurzort?
Meg a Google fordító is nagy ötlet.
Nálam alap, ha többnyelvű weboldalakat készítek, akkor abban a normális szövegfordítás is benne van. Vendéglátósoknak szoktam rendszerint többnyelvű weboldalakat készíteni, de nekik normális többnyelvű honlapfordítást készítek, ha nem így tennék, akkor szerintem a honlapokat megrendelőim táborát rendkívül rövid időn belül nulla közeli értékre csökkenteném.
kutya. semmit nem talált.
na jó végül is igen nagy fehérség
Csak olyan tartalmat töltsél fel ami már létezik
Egy valami nem csipek
Ha magyar weboldal akkor miért nem magyar az első nyelv?
igy aztán ku r va sok látogatod lesz
"bestads.eu foglalt, nem regisztrálható
Egyik kiválasztott domain név sem szabad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!