Az gáz hogyha IE-be össze esik egy oldal?
IE alatt förmedvény a honlap. De ne is csodálkozz rajta, ha a html validátorban ilyen csúfos eredményt produkál:
724 Errors, 6 warning(s)
És csak a főoldaladat néztem meg.
Sajnos, azt kell, hogy mondjam, ez a weblap nagyon gány munka. Szvsz, legjobb, ha nekiállsz és megtanulod a weblapkészítéshez szükséges dolgokat.
Szerintem IE-re célszerű optimalizálni, mivel rengetegen használják. A weblapok a látogatókért vannak, és aki egy összekókányolt weblapot meglátogat, nagy valószínűséggel többet vissza sem tér arra az oldalra.
Teljesen irreleváns, hogy egy honlap IE alatt mit csinál.
Az IE egyik verziója sem kísérelte meg a HTML szabvány legkisebb mértékű betartását sem.
Tesség *böngészőt* használni.
Ez van.
kedves 21:56
engem érdekelne te melyik népszerű cégnél dolgozol ahol ti megengedhetitek hogy azt mondjátok a megrendelőknek hogy "IE-re mi nem fejlesztünk, tessék *böngészőt* használni"
IE8-al tesztelve nekem is jó, bár bővítmények nélkül néztem rá..azért volt egy rész amikor megakadt...
És igen, tessék IE-re optimalizálni... sok lemming van a világban akik nem tudnak arról mi az, h Firefox, chrome, Opera ( [link]
és erre találták ki a css-t és a köv html tageket:
<!--[if IE 6]>
<!--[if IE 7]>
Van pár dolog amitől ezek a böngészők kihalnak..az újak meg nem... de azért az az 56%os felhasználótábor elég nagy, h megérje megcsinálni.
Az IE 8 jól mutatja.
Szerintem az oldaldnál ezekkel van a gond:
padding, margin, és width CSS dolgokkal, mivel ezeket a IE másképp kezeli.
Pl van egy 800 px szélességű oldalad ami a WIDTH értéke, és padding-nak megadsz kb 20 px már is 820 lesz a szélesség, amit már elég galibát okoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!