Webadmin készítése 1.6 és source szervergépre?
Ha webadmin alatt egy weblap adminisztrációs felületét érted, és nem tudod hogyan kell ilyen csinálni, akkor biztos hogy nem értesz a PHP-hez (szerver oldali programozás), MySQL-hez (lekérdező nyelv).
Ezekre lesz szükséged.
Ajánlom még a JavaScript (kliens oldali programozás) elsajátítását is, mert nagyon hasznos lehet adatok ellenőrzéséhez ezt használni, a fölösleges szerver és kliens kommunikáció elkerülése érdekében.
Bízz meg minket, hogy készítsünk neked egyet olcsón :)
"Bízz meg minket, hogy készítsünk neked egyet olcsón :)"
Hát én rátok inkább nem bíznék honlapfejlesztést.
Teljesen alapvető HTML problémák vannak az oldallal:
pl:
<br> helyett inkább <br/>
img-vel is ugyanez a helyzet
bezártalan divek
és több zárótag mint kellene
és még lehetne sorolni az alapvető hibákat...
A kedvencem egyébként ez:
"Előfordulhat, hogy a weboldal elemei elcsúsznak!"
Hát csináld meg úgy hogy ne csússzon szét! Ez a mondat a weblapkészítési ismereteidet már meg is határozza. vagyis, hogy hobbi szinten össze tudsz dobni valamit, ami persze teljesen hibás, de többre nem is lehet tőled számítani.
Kérdező, szvsz bízz meg egy normális, igényes és elismert weblapfejlesztő céget a weboldalad elkészítésével! Ne amatőrökkel készíttess honlapot! Ez kb. olyan mintha én beállnék séfnek egy elismert étteremben, mivel amatőr szinten tudok főzni.
XD html hez kb értek de phpben nem programoztam még apach-ra gondoltam hogy az tuti kel rá a bejelentkezések miatt meg a mysqul (bocs a helyesírási hibákért csak nem nagyon vagyok még otthol a témában) és én nem csináltatni akarok hanem megtanulni azt mert amit ti csináltok az én is üsszedobok egy kompozerrel vagy ha egy gagyi veblapot akarsz a mindenkilapja is ugyan az -_-"
de azért köszi a válaszokat emit tudok megpróbálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!