Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tehetnék ki weboldalamra...

Hogy tehetnék ki weboldalamra AMŐBA játékot, SAKKOT, MALMO játékot kitenni?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy a regisztrált játékosok a saját NEVÜKÖN legyenek feltüntetve, és hogy az oldalamon lévő játékosok egymás ellen tudjanak játszani.
2011. márc. 17. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia.Kitenni az object tagokkal tudod leprogramozni pedig flashben :)
2011. márc. 17. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy JavaScriptben is megoldható a probléma:). Ha a játékosok egymás ellen játszanának szükség lesz valami szerver oldali eszközre, például PHP.

De ha ilyet kérdezel, valószínű nem vagy a témában járatos:

A lényeg, hogy a programozó és a webfejlesztő is egy-egy szakma, méghozzá nem kevés tudást igénylő, emberek évekig tanulják. Valaki, aki eddig soha nem foglalkozott vele valószínű nem fogja fél nap alatt összedobni. Így ajánlom, hogy vagy állj neki foglalkozni a dologgal, és 1-2 év múlva térj vissza a problémára vagy kérj meg és fizess meg valakit, akinek ez a szakmája. Ha egy házat szeretnék építeni, sem kérdezem meg a kőműves, hogy "hé ember, hogy kezdjek neki?", hanem felkérem és megfizetem a munkáját, hiszen ő ebből él.

2011. márc. 17. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Majd a bátyám megoldja ő programozó, csak nem állhatok elé azzal, hogy keressen játékokat, töltse le, és írja át, mert elzavar egyből, de ha megvannak és csak át kellene írni őket, akkor még érdekességért is megcsinálja. :) ezért kértem segítséget. CSak az a baj, hogy én megfelelő játékot sem találtam. CSak gagyi gyerekes játékokat.
2011. márc. 18. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Flash játékot (.swf kiterjesztés) a bátyád sem nagyon ír át mert az már egy lefordított program.
2011. márc. 18. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
értem :) hát nekem más lesz a szakmám... nem tanultam programozást egyetemen
2011. márc. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!