Magicc* kérdése:
Valaki esetleg tud ilyesmi programot?
Figyelt kérdés
Mivel CCS-kel foglalkozom,ezért nyilván én írom őket.Idáig ezt Jegyzettömben,Wordpadban tettem,de nemtudtok olyan programot ami megmutatja azt hogy milyen lenne az a kinézet amit megírtam?Remélem érthető.2011. márc. 13. 16:55
11/13 anonim válasza:
böngészőben hogyan lehet megnézni egy weboldalt? ezt komolyan kérdezed? :D
12/13 anonim válasza:
ha 6 éve webfejleszt, akkor csak nem kérdezi komolyan :)
13/13 anonim válasza:
ha 6 éve webfejleszt akkor már már rég rátalált volna a CSS-re is a htmlre szintén... sőt a javascript meg a php sem lenne ismeretlen számára... nálam ott lelőtte magát mikor írta, hogy gportalra akar CSS sablont írni.... PFFF.
Én még csak azt se mondom, hogy weblapokkal foglalkozok... mégse kezdek ilyen undorító dolgokkal mint a gportal, eoldal vagy nem is tudom mik vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!