Most úgy tudom a lapunk.hu nem fizetős de akkor miért írja ki hogy te tiltva vagy de ha érdekel próbáld a fizetőst?
Figyelt kérdés
Mindent jól csináltam kivéve a születési dátumot....2011. márc. 13. 07:52
2/4 A kérdező kommentje:
nagyon sokat segítettél -.-' ..........Csak annyi hogy utána tesómén is meg csináltam más dátummal de ott se engedte...Na akkor miért írja hogy ingyenes??????
2011. márc. 13. 18:44
3/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Én már írtam egyszer a Lapunk.hu-nak és azt mondták, hogy nagyon sok az ingyenesen regisztrált! Amúgy ha jó időben vagy jó helyen akkor néha megengedi és már ott is van a weblap, de nehogy megint ugyanazzal az e-mail címmel próbálj regisztrálni amit az előző sikertelennél használtál!Nekem sikerült (de ne tudd meg hány e-mail címet hoztam így létre xD)
4/4 anonim válasza:
amúgy tényleg nem fizetős, csak ha szeretnél saját domaint meg egyebeket akkor már fizetned kell érte. és csak 14 évtől lehet regisztrálni ( igaz én még most sem vagyok annyi azt már egy csomó oldalam volt ) Viszont a bloglap.hu az új honlap szerkesztőjük! Én már kipróbáltam, nem rossz! ;) azért itt a bloglap-os honlapom: www.selena-fan.fanoldal.hu Selena Gomezes xD hát na! :D
ugyanaz a válaszoló aki az előbb volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!