Hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy a weblapom a google első oldalán szerepeljen?
Most az ünnep alatt nem leszek gépközelben (lehetnek, de a rokonok megölnének. :) de mailban megtudjuk beszélni a részleteket. Nem reménytelen a lap amúgy. Még úgy sem hogy "vegyesfelvágott" rengeteg témában.
(És, a seo áráról – te is pénzt szeretnél a lapból, szóval most mondjam azt, hogy 5% részesedés? Ha komolyan beindul, az első ajánlat jóval kedvezőbb. :)
A tanácsadás ingyenes. (rendesen kitöltött description és keywords mezők a titka a dolognak. A nem mindegy az az, hogy mit, és hogyan. :)
Még dolgozok rajta, de a látogatottságot nem tudom megoldani.
Pedig reklámra is költöttem, kb 10k-t.
Nem sok, de hogy azt nézzük, milyen bannereket vettem, cserélgettem oldalakon.
Meg lehet csinálni pénz nélkül is de nagyon sok munka.
Én megcsináltam, az új honlapom legtőbb kereső szavára ott vagyok, nem az első oldalon, de az első 5-6 találatban, sokszor a fizetett hirdetések után azonnal.
Nem ilyen irányú a képzettségem, ezért kb fél év komoly tanulás és munka, majd utána is folyamatos munka van benne. Ha valóban meg akarod tudni hogy lehet megcsinálni, vannak ingyenes hírlevél sorozatok amikre fel tudsz iratkozni, abból megtudod az alapokat. Ha komolyabban akarsz foglalkozni vele, az már fizetős vagy keress olyan havert aki tömören elmondja a lényeget és abból már el tudsz indulni.
A honlapod tartalmától és a céljaidtól meg hozzáállásodtól függ fizetsz-e a munkáért vagy inkább magad csinálod, előszőr ezt gondold végig.
Nagyon olvass utána, mert sok olyan cég, vállalkozás van aki csak ugataja a szakmát, azt sem tudja sokszor mit beszél, és sok olyan aki valóban érti a dolgot, és hathatósan tud segíteni.
Mielőtt nekiállsz mindenképpen tanulj utána mert rosszat is tehetsz magadnak !
Megnéztem az oldalt, és így elsőre is volna néhány észrevételem az ésszerüsítéssel kapcsoloatban, Én előszőr némi szerkezeti átalakítással kezdeném a dolgot.
Magam is ott tartok, hogy a webshopom szerkezetét kell most újra építenem, csak akkora neló, hogy nehezen szánom rá magam...
Én vagyok aki a 100K-t mondta. Pont azért, mert megtanulható egyedileg is, de kérdés, kinek mennyit ér az ideje. Mert míg azt a lapot az ember rendesen „gatyába rázza” tevékeny időben is legalább 8-10 óra, (a tényleges hatékonyság érdekében „bele kell piszkálni” a php/adatbázis dologba is) és ehhez jön meg a tudás megszerzéséig eltöltött óra.
Úgy hogy én még mindig nem tartom az ajánlatomat soknak – különösen, hogy az csak siker esetén jár. Ez a én kockázatom, mert „akkor is fizet, ha semmi változás” alapon olyan 30-50K lenne csak a munka, („vízvezeték szerelő óradíjjal számolva”) csak a ráfordított idővel.
Mert szerintem idő = pénz, akár az ember a saját idejét, akár a pénzét adja.
Mennyi látogatót lehetne ebből az oldalból kihozni? (egyedi látogató, oldalletöltések száma) Naponta.
?????,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!