Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Photoshop-ban milyen méretet...

Photoshop-ban milyen méretet kell megadni ahhoz, hogy weblapot tudjak készíteni?

Figyelt kérdés
Az új lapnál milyen értékeket kell megadni. Egy egyoldalas egyszerű weboldalnak szeretném a grafikáját elkészíteni, de a weboldalakhoz nem értek. köszi
2011. márc. 11. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
én 1024 * 768 -at szoktam és akkor cssben középre igazítom és végülis "felbontásfüggetlen" lesz a weblap
2011. márc. 11. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Meg a Photo Shophoz se értesz drága,merthogy weblapot sem a Photo Shoppal kell csinálni .

Kb úgy függnek ezek össze mint pl a kakaóscsiga meg a nyúlól.

2011. márc. 11. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Jóvan gondolom arra gondolt h a designet össszedobja psben a többit meg lekódolja vagy dreamveawerben
2011. márc. 11. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
ha oltasz, legalabb jol ird a photoshop-ot!
2011. márc. 12. 06:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. ahogy írtam csak egy vázlatszerű tervet szeretnék készíteni, úgyhogy akik erre válaszoltak annak köszönöm. a másik kommentre meg már válaszoltak :D
2011. márc. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!