Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mien az óldalam? (Kérdésed...

Mien az óldalam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Mi kéne még bele?

[link]

2011. márc. 9. 08:12
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
mi kéne még bele? Jóindulat, meg nyelvtan könyv.
2011. ápr. 3. 13:09
 22/30 anonim ***** válasza:
:(
2011. ápr. 3. 14:39
 23/30 anonim ***** válasza:

Épp egy ilyen oldalt kerestem, ezért +

viszont be is zártam rögtön!!! Mert az első pár sorban is rengeteg a hiba -

Mi kéne bele? Jó helyesírás, vagy ellenőrző progi neked!!! A téma jó, az anyagok rendben, de a külalak megbukott.(de azon könnyű változtatni.

Sorry

2011. ápr. 3. 14:51
 24/30 anonim válasza:
helyes írás
2011. ápr. 3. 14:55
 25/30 anonim ***** válasza:

Jól lenne egy kis helyesírás, és a kinézetre is ráférne egy pici csiszolás, de ami tényleg kivalló dolog arra, hogy az is, aki kíváncsi lenne is a lapodra, max 5mp-ig bírja, az a háttérzene.

_Soha Ne Használj Háttérzenét Weblapon_ azt hogy soha, azt úgy értem soha.

2011. ápr. 3. 14:59
 26/30 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem te már tipikusan a "számítógépet a gyerek elé" generációba tartozol, bár nem tudom a korod. A leghibásabban író ismerősöm is jobban ír, ha pedig bárki bármit a nyilvánosság elé akar tárni, az a minimum, hogy lecsekkolja a helyességét, mind tartalmilag, mind NYELVTANILAG.

Ha már annyi igényesség nincs benned, hogy saját magad miatt megtedd, tedd meg az oldaladra látogatókért. A legjobb weboldal sem ér semmit, ha valamit nagyon elbénáznak rajta.

Az alapötlet egymagában kevés, de minden nagy és kis dolog ezzel kezdődik. :) Szóval ha nem haragudtál meg rám a véleményemért, akkor szívesen segítek neked. Mondjuk mielőtt feltöltöd a szövegeket a webre, átjavítom neked.

2011. ápr. 3. 15:04
 27/30 anonim ***** válasza:
:( haajjjajjajjj jajjj :(
2011. ápr. 3. 15:05
 28/30 A kérdező kommentje:
mindenkinet köszönöm a válaszát tessza szivesen elfogadnám a segitségedet-ha msot azonal nekiálná :D
2011. ápr. 3. 15:07
 29/30 laci9 ***** válasza:

Üdv.

Szerintem nem a desing a fontos.

Az, hogy másokon segítesz egy jó dolog.

Ahogy olvasom a hozzászólásokat egyre jobban elkeserít az a tény, hogy ha valaki akar segíteni másokon akkor azt le kell szolni.

Sajnos ez tipikus magyar mentalitás pedig jó volna változtatni tisztelt hozzászólók.

A helyesírásra figyelj oda, az oldal meg nagyon jó és hasznos!

Csak így tovább!

2011. ápr. 3. 15:44
 30/30 anonim ***** válasza:

dafal segítek, és nekilátok amint elküldöd nekem e-mailben a szövege(ke)t.

e.teri@index.hu és a témát is jelöld meg a mail-ben. :)

2011. ápr. 3. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!