P.Pityu kérdése:
Függ egy honlap megjelenésének sebessége a tárhely szolgáltatójától?
Figyelt kérdés
Freeweben van a honlapom,és megjelenéskor a képek nem azonnal jelennek meg,hanem látom ahogy alulról felfelé soronként töltödnek be.
Lehet ez az ingyenes tárhely hátránya?Ha igen akkor tudtok "gyors" szolgáltatót?
2011. márc. 7. 10:05
1/3 anonim válasza:
Igen ez az internet szolgáltató hibája. Nekem a szerveremhez adtak a Hostend-nél egy weboldalt az tökéletesen mükszik :)
2/3 anonim válasza:
Szvsz nem kellene függnie. Nekem van atw, freeweb és más fizetős szolgáltatóknál is több tárhelyem., és mindegyiknél megfelelő a sebesség.
Lehet, hogy azok a képek, amik ilyen lassan töltődnek be nagyon nagy méretűek (akár több Megabyte).
Meg az sem mellékes, hogy milyen nálad az internet sávszélessége.
3/3 DannyZuko válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz. Lehet lassú a kiszolgáló is, de ez nem a freeweb lesz. Lehet hogy a beágyazott tartalom mérete nagy. Használj indek képeket és azokból hivatkozz a nagy képre. Ellenkező esetben ha marha sok a kép és még nagy is, akkor kapcsolat legyen a talpán ami behozza egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!