Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy fedezze fel az oldalamat...

Hogy fedezze fel az oldalamat egy kereső, pl. :a google?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogyha pl elkezded befelé írni a Googleba, hogy mit keresel, akkor ezt kihozza keresési javaslatnak.Azt olvastam, hogy 2-3 héten belül nagy látogatottsága lenne, (kezdéstől számítva) akkor felfedezik ezek a bizonyos "robotok".

Ezt nem teljesen értem,mert az én oldalam nem sokára 1 éves, és még nem került be a keresőbe, bár akkor még nem csinálgattam annyira,viszont most nagyon szárnyra kapott ebben az évben.

Mit tegyek, hogy bekerüljön az oldalam a keresési javaslatokba?

www.amentalista.elivepage.com

2011. márc. 3. 13:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Idézem:

A keresőkbe nem kell beajánlanod az oldalad, ne dolj be senkinek. Azok a weboldalak amelyek azt ígérik, hogy több száz keresőbe beajánlják a weblapod, csak az e-mail címedet akarják megszerezni. Valójában csak egy tucat keresobe kell bekerülnöd, hogy a keresőforgalom 99%-át elérhesd. Oldalad megszületése után néhány napot, esetleg egy hetet kell várnod hogy felfedezzenek és értékeljenek a robotok.

A keresők automatikus rendszerek, ha valahonnan mutat rád egy link, márpedig a lapunk.hu toplistákból mutat (10 napig biztos utolsók között leszel, bármilyen is az oldalad), akkor meg fog találni az összes keresőrobot. A bekerülést ellenorizheted ha rákeresel az oldalad internetcímére, vagy egy hosszabb szövegre.

A keresők a szöveges tartalom minősége, a behívó (rád mutató) linkek száma és linkek szövege (amire kattintani kell) alapján fognak besorolni a találati listáikba. Az un. PageRank amit a Stanford Egyetemen dolgoztak ki még 1998-ban ma már egyáltalán nem számít, bár ez a mitosz jó reklám volt a google-nak és ma is őrült lázba hozza a kezdoket és jó pénzt hoz a keresőoptimalizálással foglalkozó cégeknek.

2011. márc. 3. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:

<meta name="keywords" content="ide felsorolod TÖBBSZÖR az összes kulcsszót" />

innentől idő kérdrdése ;) Nézz utána a META tagoknak a többi lyen lehetőségért :)

2011. márc. 3. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
ja, mondjuk látom lapunk.hu rendszer... izzé~ nem akarok rosszat mondani arra, deee... az üzeletető egy nagy fatuskó - hogy szépen fejezzem ki magam - ha nem akarsz bajt, inkább ne használd :S (személyes tapasztalat) Nem tudod átvinni a lapodat pl. gportálba? mondjuk én a forráskód alapú szerkesztést javasolnám, de ahhoz utána kell nézni, és tanulgatni a dolgokat.
2011. márc. 3. 13:31
 4/12 A kérdező kommentje:
értem nagyjából, de nem tudom átvinni gportalba, eleve a lapunk.hu- is ugyanezt írja, hogy be kell ajánlani, beajánlottam kb. 15 helyre, de abból csak 6 vette fel, amit nem nagyon néznek:D
2011. márc. 3. 13:51
 5/12 A kérdező kommentje:
és azt a kódot hová írjam?
2011. márc. 3. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:

A kódot a főoldalra, forrásnézetben. nem fog látszani

A lapunk.hu-ról meg már említettem a véleményem XD volt egy hosszú mailos vitám az adminnal. Jogtalanul törölt ki engem is, és sok más oldalt is... gondolom, elárasztották a levelek :P (jogtalanul értsd: nem volt rajt kód, vagy tiltott tartalom, csak az összes animés lopós hülye barom, akiknek nincs ott helye... anime kategóriában 2. helyezés volt az oldalam, egyedi, IR kategóriában az országos első... nem mindegy :D A GP értékeli a munkánkat xD Szóval ha lesz időd, ajánlom ^^ plusz ha kódoláshoz kell segítség, írhatsz PM-ben)

2011. márc. 3. 15:57
 7/12 A kérdező kommentje:

értem,tehát azért,ha kihelyezem forráskódba,akár le is törölhetik az oldalamat?

És megfogja találni egy "robot"?

2011. márc. 3. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
meg, a meták a robotoknak vannak kitalálva. Kis csalás ;) És igen, ha leellenőrzik, és megtalálják, akkor igen. Először lehet hogy figyelmeztetnek, hogy vakaritsd le onnan azonnal, de lehet hogy nem
2011. márc. 3. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
milyen szora nem talal a google? mert sztem beindexelt. probald meg beguglizni a honlapcimedet. az, h nem vagy az elso oldalon a mentalista kulcsszora, az azért van mert a title-ben, meta-kban nincs benne ez a szo. keywords inkabb ne legyen tobb 5 szonal. rejtett tartalmakat ne hasznalj. elivepage nem tom mi, de lehet azt sem naon szereti a google. ha komolyan gondolod, vegyél 1200 ft-ér .hu-s domaint és elso leszel gugliban egy eroltetett kulcsszora. ezutan pagerank-et olvasd el wikipedian.
2011. márc. 3. 19:04
 10/12 A kérdező kommentje:
nem talál, ha egybe irom sem
2011. márc. 3. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!