Mennyit ér az ha egy oldalnak 2 pagerankja van?
Figyelt kérdés
pénzbeli értékben2011. márc. 1. 21:34
1/7 anonim válasza:
Többet mint, ha 0 lenne! De komolyan!
A PageRank ha jól tévedek 0-10-ig méri az oldalakat!
Ha egy kis cég/vállalkozás/hobbilap eléri a 2-es vagy 3-as PageRank-ot az szerintem nagyon jó! Az 5-ös meg királyság! :)
2/7 anonim válasza:
Jah most olvasom, hogy "pénzbeli értékben". Hát ezt nem tudom! :D
4/7 anonim válasza:
A 2-es még semmit nem ér. Van egy freewebes honlap, ahova feltöltöttem pár dolgot, a log alapján a yahoon, google-ön és bing-en kívül nem igazán nézi senki, és megnéztem, 2-es a pagerankja:)
5/7 anonim válasza:
pénzbeli? semmi...
az oldal információ-tartalma az, ami számít... meg a szolgáltatás (egyedisége)...
Ezen az oldalon: [link]
majdnem 20.000 dollárt ér a céges oldalam :P
4M Ft... ennyiért nem adnám el...
6/7 anonim válasza:
Hu az utolsó az érdekes oldalt linkelt :D
nem tudom mi alapján számolja az oldal hogy mennyit ér de nekem egy közösségi oldalra 1 millió dollárt írt ki :))(Valuation $1,049.36)
Nem is volna rossz.
7/7 anonim válasza:
Akkor még gyúrjál rá. Az enyém az $2,471.97
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!