Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet CSS-kódot beilles...

Hogyan lehet CSS-kódot beilleszteni gportalos oldalra?

Figyelt kérdés
Van egy gportalos oldalam, amit szeretnék egy kicsit szebbé tenni CSS kódok használatával. Az egyetlen problémám, hogy nem tudom, hogyan kell beilleszteni az oldalra ezeket a kódokat. Aki tudja, legyen szíves segítsen és írja le, hogy pontosan mit csináljak! (tudom, mi a CSS kód, csak beilleszteni nem tudom gportalos oldalba)
2011. febr. 28. 14:33
 1/2 anonim válasza:
szia! modulkezelőben csinálsz egy egyszerű modult,aztán belépsz a szerkesztői nézetbe (szövegszerk.),ott van egy nagy gomb,amire az van írva,h forráskód,na arra katt.,aztán oda bemásolod a css-t,leokézod,és elméletileg működni fog
2011. febr. 28. 20:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! ^^
2011. márc. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!