Szerintetek milyen az oldalam?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el tanulni a html-t. Szerintetek milyen az oldal? Folytassam vagy hagyjam? :)
2011. febr. 21. 13:53
1/7 anonim válasza:
van még hova fejlődni, de alakulgat a dolog.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne itt reklámozd az oldaladat, mert még a végén kitiltanak.
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ha netán komolyan nem reklámozni akartad itt az oldalad, akkor nesze pár jótanács:
Túl sok az oldalon a táblázat. Ezek helyett használj inkább további <div> ill <span>-okat. Ha kicsit jártas vagy CSS-ben, szerintem nem lesz annyira bonyolult (bár lehet az elemek pozicionálásával elején vért fogsz izzadni, de mindenbe bele lehet jönni).
Továbbá egy szubjektív tanács: az oldal tartalmát helyezd középre. Én sokkal jobban szeretem ha szépen középen van minden, mint így a szélén.
Végül, ne használj túl világos alapra fehér betűket.
Remélem segítettem!
6/7 anonim válasza:
elözönek
nem látod hogy PHP kódolásu a weboldal?
7/7 anonim válasza:
Az előzőnek! Ez sima HTML egy kis include-al!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!