Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valakinek van Tumblrje?

Valakinek van Tumblrje?

Figyelt kérdés

Lenne egy-két kérdésem.

1.Hogy lehet betenni egy új "mappát" pl. van olyan h archivum,ask me, meg ilyenek láttam egyeseknél van olyan is,hogy photos of me ilyet,hogy tudok betenni?

2.Meg tudtok ajánlani valami zenelejátszót,olyat,hogy ha átmegyek a következő oldalra akkor nem kezdődik megint előről a szám, hanem megy tovább,remélem értitek :D

Köszönöm előre is

2011. febr. 20. 13:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Senki?:(
2011. febr. 20. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:

A 2. kérdésedre válaszolok.

Ez nem zenelejátszó kérdése. AJAX-szal meg tudod oldani. Ehhez viszont programozási ismeretek szükségesek.

[link]

2011. febr. 20. 20:59
 3/9 anonim válasza:

nekem van!!!

www.ilovgoogle.tumblr.com

2011. febr. 23. 22:17
 4/9 anonim válasza:

Nekem is van.

Az első kérdésre tudok válaszolni, ha még kell.

A Customize-ben, a negyedik fülre Page. Oda kell kattintani, és ott tudsz ilyesmit létrehozni.

Remélem, segítettem.

2011. ápr. 1. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2011. ápr. 1. 19:04
 6/9 anonim válasza:
nekem is van de még csak ma kezdtem(: trixispictures.tumblr.com
2011. ápr. 25. 17:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szép :D
2011. ápr. 25. 17:27
 8/9 anonim válasza:
köszii^^ am tudnál nekem segíteni? :$ mert nem találok az oldalamon olyan gombot h older meg newer :O szóval nem tudom megnézni a régebbi képeket, meg így szerintem mások sem tudják :'(
2011. ápr. 25. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Lehet azért,mert nincs elegendő képed :/

mert én sem találom azt sajnos :( de szerintem tegyél még fel képet és ha akkor sincs,akkor keres egy másik témát

2011. ápr. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!