Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki ért a weblap programozáshoz?

Ki ért a weblap programozáshoz?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

A problémám a következő... Szeretnék egy saját, és önálló weblapot létrehozni magam és mások számára is. A domain és tárhely regisztrációval nem lennének problémáim, de a következővel igen: Weblap programozás. Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, és fogalmam sincs, hogy mi az a WEBLAP MOTOR és miből-hogyan áll fel egy weblap programozása. Konkrétan egy induló sportweboldalról lenne szó, és ez ügyben szeretnék segítséget kérni olyan emberektől akik értenek ehhez a dologhoz és ehhez a részhez egy weboldalnak. Nekem nem kell az, hogy profi legyen valaki, bőven elég ha valaki csak "otthoni" szinten ért ehhez a dologhoz és már csinált is ilyet. Ezt a weboldalt már nagyon régen szeretném létrehozni, de sajnos ennél a résznél mindig elakadok. A remélhetőleg valamikor el is induló weblapomra már rengetek pénzt áldoztam, de még mindig előttem áll a programozási része. Böngészgettem az internetet és 70 ezer forint alatt alig találtam ezzel foglalkozó cégeket, vagy magánembereket, pedig sokan azt mondják, hogy ez a fajta programozási dolog "nem nagy dolog". Ezzel a kérdéssel és egyben kéréssel fordulok most mindenkihez, aki tud kérem segítsen mert nagyon fontos lenne ez számomra! E-mail és MSN címem a következő: chris.creamers@gmail.com Aki tudna segíteni a problémám megoldásán kérem írjon! Előre is köszönöm szépen mindenkinek aki ír!

2011. febr. 16. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

A design megvan??

Mert utána már nem nagy szám ráhúzni a php-t.

2011. febr. 16. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Azér az h nem nagy szám ráhúzni a phpt kicsit túlzásnak tartom... persze ahhoz h úúgy működjön mint egy html oldal az nem nagy szám... de biztos nem is 20 perc alatt van meg a php része.
2011. febr. 16. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
:) Jó de kinek mi a nem nagy szám.A 20. után már lehet hogy a kérdezőnek se lenne nagy szám.
2011. febr. 16. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
nyilvan nincs tul nagy tapasztalatod, vagy csak kesz template-et hasznaltal
2011. febr. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!